Оливера - ТЕМНА ТОЧКА

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
1. „НЕЗАВИСНИТЕ“ новинари од типот ОВДЕ СМЕ-ТЕПАЈТЕ, станаа ПОРТПАРОЛИ
2. ФАБРИКА
3. „НЕЗАВИСНИТЕ“ новинари од Канал 5 земаат 2 плати- една од ТВ, друга од Бихаќка 8
4. „Независната“ Гордана 100-шиќ ...знаеме кај е!
....
На листава се придружува и Оливерче
Колку за информација една личност не може (според законите на физиката) да биде на две различни места во исто време т.е. Груевски не може во исто време да ја почнува кампањата (да биде на митинг во Охрид) и во ТВ Сител... а Оливерчето, знаејќи го тоа, во исто време го поканува во емисија...мислам...кај се видело тоа?

П.С. Поздрав до Оливера Т. со една песна од Тоше....„МИЛА, ЗА КОЛКУ ЛИ СЕ ПРОДАДЕ??

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
За првите 4 точки си во право, ама за 5-тата „светла точка” - не.
Учеството во емисијата, колку што знам, е привилегија (а не право). Така да, господинот Груевски (и неговите приврзаници) апсолутно немаат право да лепат етикети, без разлика колку „педерски” изгледа поканата точно на датумот кој се поклопува со митингот во Охрид.

Јебига, коинциденција.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Sitna !!! Mislam koincedencijata, ne devojcenceto :)

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
GUSAR-VMRO напиша:
1. „НЕЗАВИСНИТЕ“ новинари од типот ОВДЕ СМЕ-ТЕПАЈТЕ, станаа ПОРТПАРОЛИ
2. ФАБРИКА
3. „НЕЗАВИСНИТЕ“ новинари од Канал 5 земаат 2 плати- една од ТВ, друга од Бихаќка 8
4. „Независната“ Гордана 100-шиќ ...знаеме кај е!
....
На листава се придружува и Оливерче
Колку за информација една личност не може (според законите на физиката) да биде на две различни места во исто време т.е. Груевски не може во исто време да ја почнува кампањата (да биде на митинг во Охрид) и во ТВ Сител... а Оливерчето, знаејќи го тоа, во исто време го поканува во емисија...мислам...кај се видело тоа?

П.С. Поздрав до Оливера Т. со една песна од Тоше....„МИЛА, ЗА КОЛКУ ЛИ СЕ ПРОДАДЕ??
Оливера беше арна се до моментот кога вашиот експерт како пи*ка под кошула се скри да не отиде на јавен дуел со другите претсавници на политичките партии, па сега наместо да го критикувате Груевски што не отишол да ги искаже неговите факти до преродабта пред широката народана маса ви е ја напаѓате Оливера.

Е далеку е вашиот експерт од преродба тој кога нема храброст да се појави на дуел ке нема ич храброст за други државнички предизвици

OBI VAN

Kenobi
Член од
5 мај 2006
Мислења
127
Поени од реакции
0
Е Груевски вака ли ке бегаш од одговорност, си се договорил дека ке дојдеш па се предомисли.
Нема оправдување Охрид-Скопје со твоето 607 се стига за саат и триесет и ако беше толку јак и сигурен во твоето знаење и програма и во 5.30 насабјле ке станеш да им возвратиш на противниците ама нешто не е како што ти сакаше.
Срамота ги пушташ младите и неискусни политичари да горат во огинот а ти се криеш

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
OBI VAN напиша:
Е Груевски вака ли ке бегаш од одговорност, си се договорил дека ке дојдеш па се предомисли.
Нема оправдување Охрид-Скопје со твоето 607 се стига за саат и триесет и ако беше толку јак и сигурен во твоето знаење и програма и во 5.30 насабјле ке станеш да им возвратиш на противниците ама нешто не е како што ти сакаше.
Срамота ги пушташ младите и неискусни политичари да горат во огинот а ти се криеш

Е да си ми жив и задрав, го пушти Ѓорчев да се избалмира пред цела Македонија а он се крие.

Член од
1 април 2006
Мислења
147
Поени од реакции
2
Abe neka gi toa najveke na nas ni odgovara,so toa oni gubat poveke glasovi:je::je::je::je::je:

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
MANIC напиша:
Abe neka gi toa najveke na nas ni odgovara,so toa oni gubat poveke glasovi:je::je::je::je::je:
Абе изгубени се они само незнам што повеќе ќе губат

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Stvarno mi se gadi koga ve citam
Glupaci, chlenovi na partii i partiski opredelni kreteni

Ne zasluzuvate drzava,
Albanija, Bugarija i Grcija treba da go anektiraat ova parce zemja so debili.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
у емисија нели бе се иде со покана и претходен договор макар еден ден порано
зар Оливерата го викнала и без да добие одговор ја почнала емисијата.
ај не зезајте.
само не разбирам зашто Груевски се плетка без потреба и отвора фронтови кај што не треба. У моменти кога води на сите анкети караници со новинари или медиуми му се најмалку потребни, али они си знаат големки си се.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ne veruvam deka Gvujo e tolku gvupav...poveke mi izgleda deka i toj na kuso jaze e vrzan.....:):)!!

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
asterix_m напиша:
Оливера беше арна се до моментот кога вашиот експерт како пи*ка под кошула се скри да не отиде на јавен дуел со другите претсавници на политичките партии, па сега наместо да го критикувате Груевски што не отишол да ги искаже неговите факти до преродабта пред широката народана маса ви е ја напаѓате Оливера.

Е далеку е вашиот експерт од преродба тој кога нема храброст да се појави на дуел ке нема ич храброст за други државнички предизвици
Aj na tebe (dokolku si student) koga ke ti zakazat ispit, vo istiot termin odi i na predavanje...kaj ke odis???

El CId напиша:

Ne zasluzuvate drzava,
DA TE ANEKTIRA ONOJ GORE...za tamu si! :))))

asterix_m напиша:
Абе изгубени се они само незнам што повеќе ќе губат
:))) Ko guski vo magla ste, a posebno premierot... Aj , aj VMRO-DPMNE za se e krivo, posebno Gruevski...
Po eden vraboten od semejstvo :)))) GLEDAM VE VRABOTILE I VAS...:))

Член од
9 мај 2006
Мислења
150
Поени од реакции
7
El CId напиша:

Ne zasluzuvate drzava,
За мене лично, сите партии се профитни здруженија, сите ми се исти, ама вакви глупости само некој од „Зелена партија” може да истресе. Ако не си член на некое движење на Зелените, имаш ли намера скоро да се зачлениш таму?:lud:

П.С.
И ти ли си дебил од ова парче земја или си од некое друго парче земја???

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
El CId напиша:
Ne zasluzuvate drzava,
Ne brzaj....debil-visrusot,ako ne si znael.... e zarazen.. do tuka biduva...sto ke pravat toa anektorite togas , ako zalapaat aneksija ????
Eve, malku... malku i kaj tebe veke simptomi .........:):):)!!

Kajgana Shop

На врв Bottom