Околу Кајгана Турнири

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ова катче го создадовме за слободно да се договарате за секакви online турнири, купови, лиги - од било која игра.
Затоа би ве замолил сите отсега да ги отварате во овој посебен подфорум вашите теми.

Правилата се исти како и во игри, се знае што е дозволено и не на темите.
Се надевам дека со овој потег ви ги направивме попрегледни сите овие турнири.

Паметна идеја. Ако може и еден предлог од мене.
Доколку некој се откаже од турнирот поради необјективни причини (фала богу ако му рикнал компјутерот или нема нет не е крив човекот) да биде баниран од подфорумот турнири. Така секој ќе размисли пред да се откаже, ако сака пак да игра на некој турнир.

Доколку некој се откаже од турнирот поради необјективни причини (фала богу ако му рикнал компјутерот или нема нет не е крив човекот) да биде баниран од подфорумот турнири. Така секој ќе размисли пред да се откаже, ако сака пак да игра на некој турнир.

и јас сум за ова!

Најверојатно и тоа ќе се имплентира.

Одличен предлог.

Ова катче го создадовме за слободно да се договарате за секакви online турнири, купови, лиги - од било која игра.
Затоа би ве замолил сите отсега да ги отварате во овој посебен подфорум вашите теми.

Правилата се исти како и во игри, се знае што е дозволено и не на темите.
Се надевам дека со овој потег ви ги направивме попрегледни сите овие турнири.

Супер:) ако може да се одклучи темата Фифа 09 пријателски натпревари..

Ако може клуч на темиве за Нба 07 лига,Нба 07 2 сезона,нема 1 заентересираност:smir:

За PES 6 има доволно турнири/лиги, не отварајте нови во брзо време.

КУП НА КОНФЕДЕРАЦИИ (ПЕС 6)-2сезона и NBA 07 пријателски нека идат во канта или под клуч:smir:

Пишувајте овде кои теми/турнири ви завршиле за да ги заклучувам (секако после фалењето), бидејќи испоотворивте толку многу што секаква прегледност губиме ние модераторите.
Затоа за да не затворам и забранувам теми/турнири ради прегледност, би ве замолил овде да пишувате кои се за затворање.

Турнир ПЕС 6 во двојки!

eve ovaa moze pod klu4,bidejki e zavrseno finaleto.

Ps.ima otvorena 2 sezona:vozbud:

ај организирајте уште некој турнир а не само Светското зш ептен ми се игра одамна немам играно:uvo:

имам една добра идеа
Да напраемо лига ама да има прва лига(10 натпреварувачи) и втора(10 натпреварувачи) кој ќе игра прва лига кој втора да се одреди со бараш натпревар .По доигруење на лигата првите 3 од втора лига ида у прва а последните 3 од прва лига да ида у втора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom