Ако некому е потребен еден цимер, за сите населби освен К. Вода, Автокоманда и Козле, нека ми пише СМС на 078 938 483.
Престојувам во студентскиот Гоце во целосно реновирана соба, постои можност да се замениме со местата.
Барам сместување во Скопје(блиску до ж.станица, одговара Кисела вода, Аеродром, Мичурин, па и Автокоманда). Од 9-ти фев. почнувам со обука за работа.
Доколку некој бара цимер, или издава соба во овој реон, слободно нека ми се обрати.
Студент сум на ФИНКИ, завршна година, металец , но не сум насилен
Ми одговара цена најмногу до 50 евра
Две три недели кај шо барам place to stay во Скопјево, во неколку населби (Центар, К.Вода, Аеродром/Мичурин и сл). Ама понудава на станови за издавање е прилично... слаба. А и таа што ја има, е некако... шо знам. Не сум многу искусен и претерано запознаен од киријашки.
Е, сеа... како се движат цени на станови (пример стан со дневна и спална) на вакви колации. Од - до, така нешто.
Барам цимерка (предност Стоматолошки или Медицински факултет) за двособен нов стан целосно опремен кај Веро Џамбо, на трети спрат со лифт и сопствено парно. Контакт: 072 225 203
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.