Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Baram cimerka za vo Stip.. ako ima nekoja zainteresirana neka mi pise poraka :D

Две девојчиња бараат трета цимерка во нова зграда супер наместен стан позади железничка 55 еу + ситни трошоци...076482921[DOUBLEPOST=1409214320][/DOUBLEPOST]
Две девојчиња бараат трета цимерка во нова зграда наместен стан-домофон-паркинг-лифт 6 спрата-тивка средина без гужви и метежи-тинекс одспротива-парно 1450 денари месечно- позади железничка 55 еу + ситни трошоци...076482921
Студентки на економски и медицински факултет се девојчината

Последно уредено:
Здраво на сите. Ние сме две студентки,бруцоши, бараме уште две цимерки. Најдовме стан преубав,значи модерно опремен,со 2 спални со по 2 оделни кревета и со 2 купатила. Станот се наоѓа во Кисела Вода,позади Веро. Цената е 3500 од секого + сметки.

Кој е заинтересиран нека ми пише во инбокс ќе оставам и фејсбук и ке пратам слики. Позз

Уште едно девојче ни фали ^.^

ние сме 2ца цимери, бараме уште 1-2 цимери/ки за стан во Штип, станот се наоѓа на 3 мин од центарот, т.е. кај промајата, се плаќа 3000 денари од човек со вклучени сметки за кабловска и интернет. Заинтересираните нека ми пишат во порака

Барам цимерка во Битола, цел спрат од куќа имаме, двете своја соба, убав голем, дневен престој, кујна и купатило. на мн убаво место е близу до центарот :)
пишете :LOL:

Барам цимери за во стан во Штип!
Станот е кај Сењак,близу Ребус,150 квадрати,претсобје,кујна со трпезарија,дневна соба,2 WC,2 тераси и 2 големи соби со брачни кревети,целосно опремен Wi-Fi,кабловска итн.
Кирија 3000 ден. месечно + сметки

Бараме еден или двајца цимери/ки за стан позади Буњаковец кај основното Песталоци. Ние сме 4 цимери (2машки,2женски). Станот е голем 90 квадрати. Цена 300 евра.

Барам цимерка за во веќе најден стан над државна болница. 077843150

Барам 2 цимерки за во Битола, ние сме 2 ни фалат уште 2,станот е кај средно техничко, заинтересираните можат да ми пишат порака, можам и слики од станот да му пуштам на тој шо сака да го види.станот е трособен и во добра состојба е , поздрав пишете :);):D

Бара ли некоја цимерка за во битола?

Барам цимерка за во Скопје. Станот се наоѓа позади СП маркет и пазарчето во Автокоманда. Цената е 5500 вкупно за сите трошоци. Контакт 075/765-686

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom