Ноќниот живот во Тетово

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
hehe ama tema! :)
niso so da mislime, nema noken zivot... noken zivot go racunas letnoto i zimskoto disco :) slabo... slabo... a toa valjda se dolzi na ,,konfliktot"

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас многу добро го знам Тетово и жал ми е да кажам дека ноќен живот скоро и да нема поточно само е на хартија:toe:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Лелееле ама ме натажи насловов на темава.... не постои никаков живот во Тетово а не па ноќниот:(

п.с Македонската чаршија за 2-3 години ќе се префрли кај долу накај мене кај Веро,пошто како што тргнало не бега таа судбина:(

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
e da be :) se prefrli gore nakaj image i pozadi kaj medison so se kaficite... ti sakas nakaj tebe a? :) pa da ni gi zatvorat i kaficite, ete diskoto go zatvorija im smetalo na ljudite... gluposti

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.743
WOW
Vo Tetovo imalo noken zivot? Daj ne me smejte:pos2:

Член од
26 јуни 2007
Мислења
77
Поени од реакции
0
Аман бе уште некому текна за ова тема да отвара?Па шо има бе у Тетово за да има ноќен живот?2 кафиќа,10000 кладилнице,1000000 шиптара,и 1 мочана дискотека шо не сум отишол никад да видим како изглеа,ни па мислим да идем...НЕ Е ДО ГРАДОТ,ДО ЉУДИТЕ Е!!!!!!!:tapp::tapp:
Еден Гостивар што е 2 пута помал и е на 10 минута од Тетово има ноќен живот,а у Тетово НЕМА НИШТО,срамота.Затоа не вреди да се коментира.Ни имаш кј да идеш со женска,а ни без женска.Таке да...ајт.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
50
Поени од реакции
2
KATASTROFA!!! U kafic slabo, u disko racija i u 12 doma:vozbud:JAKO! jebiga, aj utre moze i do 00 i 30 da izguramo

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Де бе не тресајте ај јас да отворам тема
Нокен живот во Ресен :tapp::tapp:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ноќниот живот во Тетово нема го... а богами ни дневниот... :tapp:
Уште малку ќе почнем по кладилнице да излагам...пошо нема кафиќи ебаго...

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Де бе не тресајте ај јас да отворам тема
Нокен живот во Ресен :tapp::tapp:
Немој те молим аман Тетово со Ресен да го споредуеш,пошо нема врска споредбава.

Инаку он топик,нема ни Н од ноќен живот во Тетово,од причина што градов се празни уште у 00 саат,има људи до 3 еве да речемо максимум само ако има некоја манифестација у диското.
И да,у недостиг на кафиќи смо,ептен.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Немој те молим аман Тетово со Ресен да го споредуеш,пошо нема врска споредбава.

Инаку он топик,нема ни Н од ноќен живот во Тетово,од причина што градов се празни уште у 00 саат,има људи до 3 еве да речемо максимум само ако има некоја манифестација у диското.
И да,у недостиг на кафиќи смо,ептен.
Не го споредувам сакам да кажам дека нема ноќен живот само отварат за везвеза теми и јас ти кажувам да отворам тема безвезална Ноќен Живот во Ресен .....
ти кажувам таму дека што нема таков ноќен живот така да...

Ме сфати !?

D

dzale1

Гостин
Ja da vi kazem kratko i jasno? tetovo ima najjak nocen zivot i sabajlecki zivot, dojdite pred tetovcanka i ce vidite sto e hardcore hahhah :D

Mie smo najjako i najzabegano maalo u makedonija i najjako proagamo svaka vecer hahah sakate dokaz?????? eve vi dokaz > http://www.youtube.com/watch?v=9YeMSQsPI4c FUCK ALL GREECE dole: TETOVO - TETOVCANKA na grcka nacionalna televizija :P pozdravvvvv DO LJUDITE E :P

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Да ти кажам за пред тетовчанка у право си... ако ако живнаја малце сатриве :pos2:

D

dzale1

Гостин
eheheheheh starite vise se naviknaja na nas :D znaa deka djabe i u policija da ne prijava mie pa smo tue drugata vecer :))) pozdrav

Kajgana Shop

На врв Bottom