во хотел со доручек ручек вечера или во ресторан прашуваш?А со храната како е у Гејланд доле, цени ова-она, колкави се порциите и слично?
И за едното и за друготово хотел со доручек ручек вечера или во ресторан прашуваш?
за во хотелот зависи во кој си,ја до сеа сум бил сместен само со доручек и било ко шведска маса,добро беше.За другото се зависи до хотелот,сепак не се познати грците по некоја јака услуга у тоа поле,туците се цареви за оваИ за едното и за другото
Сва среќа не сум на диета, инаку ако бев, надоле ќе заминев....
Појадокот како што кажа Димитар е шведска маса така да ќе бидеш најаден. Вечерата ти е порција, доволно да те најаде. За разлика од Димитар јас мислам дека се добри за јадење, храната им е вкусна со исти состојки како нашата. Да го видиш појадокот во Шпанија и Италија со тоа кроасанчињата колку малово прсте и двопек со мармалдче има да ти се одјаде за цел живот.Сва среќа не сум на диета, инаку ако бев, надоле ќе заминев
И јас така ќе правам, ќе се ориентирам според условите за сместување.Нема да згрешиш ако одиш во Калитеа. Јас идам вечер за Грција. На викенд. Кај не води патот, таму идеме. На сите тие три места сум бил и супер сум прошол. Водата кристал, плажите топ, навечер за шетање има колку сакаш. Иначе малце плажата во Калитеа е во удолница (имаш и скали) али не е којзнае колку.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 10:34 ---
Башка и ќе гласам во Грција, за подобра Грција.
Турците се напорни, барем јас така ги доживувам, некоја контра од ОхриѓаниДа не ве цитирам и 2цата,можда стварно како ке ти се погоди храната во ресторан.Едноставно се зависи од стандардот,и тука не е исто у Воденица да седнеш и у некоја селска биртијаА и храната со риба е секогаш поскапа.Сепак мислам грциве се некако мрзливи окулу послугата за разлика од Турците кој се врвот за вакви работи..Али затоа го имаат најубавото море со најубавите плажи во близина,така да нема да зажалиш,а и нема да останеш гладен,гирото им е профи..Плус 90% од македонците идат во апартмани таму и сами си готват..