Напишав дека многу имаат напишано и одзема време дури да го дочиташ, а не дека не можам, ако не можам или не сакам постои скрол или игнор ама ниту за нив двајца (за кои не ми паѓа на памет), ниту пак за „тетките“ кои така ги тролаат по темите непотребно пошто и самите се 2 пати поголеми тетки од нив, ниту пак за било кој на форумот не сум рекол да се банира само затоа што ми смета што пишува.Опушти се друже, ти пиша дека не можеш да ги дочиташ во сите теми, затоа така пишав. Јас и така ги игнорирам кога се расправаат, зашто е заморно за читање истото по 300 пати, но тоа е небитно.
Сум ја ставил Чоколисомо еднаш на игнор (Не е повеќе), пошто не се трпеше на времето од терање инает по темите за корона и слични, ти се чини со рандом Зумрета праиш муабет Ги бранеше шошоните леле мори мајко, па си ги одморив очите од читање глупости.
Твој избор брате. Може да долеваш масло на огнот, може да игнорираш. Мене не ми сметаат конкретно ни тие, ни Владе со Зоки (напротив), ниту пак било кој друг член.И мене ме нервираат тетките, т.е. не ме нервираат туку се само бумерски кринџ па не ги игнорирам.
Повеќе аверзија имам кон бугарашите и албанците кои просераваат пропаганда по темите и тоа им се толерира ама ниту сум ги ставил на игнор, ниту им пријавувам мислења - едноставно ги скролам.
Ако раководството мисли дека заради „трафик“ треба да ја читаме шиптараната кај шо релативизира колку е обесправена или бугарофилите како ни серат за јазикот и историјата ПЕКИ.
Тоа значи раководството дало газе некаде и им одговара или таа пропаганда или каков-таков трафик шо се прави со тие постови и репликите на истите.
Не можиме да им погодиме на сите, 300 различни карактери сме тука, домашните дома не можиме да ги трпиме некогаш не рандом лик на форум.
Скролај даље и то е то или ако имаш време и енергија испокарај се ЈБГ и тоа сме го правеле