Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Од многу луѓе имам добиено многу убави зборови пред се, само мило ми е за сите тие кога се кажани со чисто срце, и кога навистина тој што ги кажува-ги мисли.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
-Мојот директор.Стисок на рака и благодарност во очите е малку, за поддршката која ми ја даде и заштитата која ми ја понуди.
-Моите далтони.Како војска пред мене стојат и не даваат влакно да ми фали.Прекрасно чувство на сигурност и безбедност.Без зборови,без разговори.
-Моите 3 пријателки,без кои немаше да ги поминам најтешките моменти во животот.Тие се столбови на моето постоење.
-Моите родители.Немам зборови да го искажам она што го чувствувам за нив,за се што секој ден прават за мене.

На сите нив,ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ,од дното на душата,со сето срце и љубов.

kikiritka

луда леблеба
Член од
23 јуни 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Ne znam
za posledniov rodenden Mi napravija cudo moite drugarki.nemam zborovi
Drugarkite se mojot zivot

Член од
24 јуни 2006
Мислења
37
Поени од реакции
1

*trebase da odam 22 dena vo druga drzava i mu raskinav u stil deka nema dolgo da se vidime bla bla.. (seuste ne sum svesna zosto taka napraviv:nesum: ). koga se vrativ, izlegov so edna drugarka i ona mi kaza deka mora da otideme do eden kafic za da zeme kluc od sestra i. Koga vlegovme, okolu 30 dusi mi rekoa iznenaduvanje a vo pozadina odese pesnata koja jas i mojot bivsi ja smetavme za nasa. Togas on dojde do mene , izlegovme nadvor, i mi rece dali seuste mislam deka treba da prekineme i me baci i jas poletav takada odma se smirivme posle toa.

imase uste mnogu raboti sto gi napravi za mene ama ne mi teknuvaat bas vo momentov...:bravo:

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
Nekoj arno sto kazal za mene bese baba mi koa me opravda pred moite koa rece babino to umno cedo moe ne ja skrsi to sofersajbnata tuku bese pijano se udri vbandera...........

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Тато ни купи билети и ме однесе на Маракана, на Звезда - Милан... и Обеќавам дека ќе го носам на утакмица Манчестер Ј - Челзи ко ќе пораснам :salut:

С

Сатори

Гостин
Треба многу да пишувам...

Тато и мама...
Освен што ме чуваат, ме сакаат, се грижат и ми даваат секогаш се што ќе посакам...знаат да ме израдуваат.
Мама секогаш ми купува мали слатки обетки или шминки без да знам и кога ќе ми ги даде, ми го прави денот.:pipi:
Тато, не знам, татина принцеза, апсолутно во секое време е тука, и кога бев помала најмногу што сакав е да одам кај него во канцеларија и до ден денес ме носи таму...:icon_razz

Викторија и Тамара
Тука веќе не можам да престанам да пишувам...Колку само си ги сакам нив две.Знаат што навистина сакам, знаат со мали работи да ме кренат на нозе, кога сум депресивна да ме расположат до максимум, они две се моите ангели чувари.:kajg:

Марко
За да ме истрпи човек, вака каква што сум...треба многу, па да ме сакаш врз се и да правиш се за мене, и да ми дадеш се...Не знам, он е мојот сон.:wub: :back:

Има уште многу луѓе и многу работи, како на пр. кога бев тажна и братучед ми Стефанче, ми напиша на лист хартија, дадо те сакам, немој да плачеш...:smir:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
кога се видовме одма после од кога си дојдов од одмор и кога ми рече дека градот нема толкава убавина без мене...дека му недостигав и дека ме сака....ех какво чуство беше тоа....

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
Eve nesto sto mi bese vcera prateno, poslednoto ubavo nesto...:)
Д-odeka sedev go citav ova porakicevo na nekolku navrati se trudam da desifriram mn. tvoj zborovi recenici.pasusi.
O-crtuvajki gi site tvoj poraki mislenja muabeti razgovori vremeto pominato so tebe..
З-a mnogu kratko vreme.. mnogu ubavi momenti mi ponudi koj sum gi nemal pocustvuvano dolgo vreme poleka nezabelezlivo pocna da mi setash po mislite..
В-о tie moj presmetki.suma sumarum
vo tebe go ima za koe sum mectal.. sum fantaziral. sum go pronasol vo tebe i taa tvoja dusha ..postepono zra4is i zra4is so neshto najmilo na svet...
О-vaa ubava nok na dvajcata ni odgovori na mn.prasanja nekoj misterii mnogu fakti.. ovaa nok moze da e presvrtnica za nekoj novi pocetoci. novi horizonti na vozvishenost ispolnuvanje..nekoj novi..svetlini vo tvoeto moeto srce..
Л-aga ili vistina. skrieni maski ili realnost toa sum jas toa si ti smrtnici so nashi zelbi za poubavo utre..utre za koe ke se budis ke pomislis tamu nekade e toj sto..mi pravi tik tak tik tak tik tak.. vredi li da se prezeme toj..fatalen cekor.. kratenje na slobodata i uzivanje vo zaednickiot cekor..
И-ma mnogu lazni cvetovi na ovaa livada.. sjajat so nadvoreshniot izgled plenat i te ostavaat bez zdiv..a vo sustina se mnogu suplivi vo svojte drshki..ima mnogu fizicka ubavina nasekade okolu nas..no golema vnatresna praznina ubavinata e relativna pojava..sakame so dusha i srce ne so gel na kosa ili so molivce i sminka.. ima cvetovi..koj cvetaat za nekoj drugi vremeninja poubavi poubavi i poubavi..MOZE tvoeto vreme dojde...

М-nogu momenti migovi..mislenja..moze ke ti objasnat mnogu ili malku tvoj prasanja..momenti kade sto ke mozebi treba da probas da se obides i vidis.. rizikuvas i dobies.. sve e svedeno na iskrenost...zelba za nesto novo za sveki mirlizlivi stapcinja tie praski ubavi nadvoresnata ubavina.. taa topla rekicka koja nudi mn.zadovolstva..taa dolga beskrajna predigra...tie nebesni momenti..
И-kako sto krajot go krasi deloto..sekundi minutki po minutki saatot nezapirlivo cuka..dali se odlozuvaat tie zadovolstva strast neznost temnina.skrieni pogledi..pulsivno disenje..taktiranje na srceto vo ist mig na dve dushi...te ostavam..vo i ne tolku golema misterija..navedov se sto mi treba go posakuvam sega vo momentov utre i uste mn.naredni denovi..sto ke sledat...NEka..ova gore navedeno ti gi odgovori site..nedesifrirani misli..i prasanja..:)

!- ovoj izvicnik ovaa . e kraj i pocetok na neshto novo...ludo i nezaboravno. tvojot pogled - magija .tvojot glas- melodija.tvoeto telo-moja fantazija .mojte misli-grev.tvoj poziv- iscekuvanje.nash susret-ostvaruvanje sna...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Narednive zborovi mi gi kaza eden mnogu dobar drugar. Mnogu mi znacese koga mi gi kaza i ako go procita ova fala mu za toa sto imase hrabrost da mi gi kaze. Me pogodi direktno vo srce :)

Sakam da ti kazam deka mnogu te sakam i deka sto i da se sluci sekogas ke te sakam i deka sekogas ke ima mesto za tebe vo moeto srce. Ova go kazuvam od srce ne samo da tropam zborovi. Mnogu ti fala za se sto napravi za mene i se nadevam deka nema da uspee nikoj da go promeni toa sto go ima megu nas. Sekogas ke mi bides moja sestricka. Edno vreme koga se oddalecivme pocuvstvuvav deka navistina mnogu mi znacis i deka zazemas vazen del od moeto srce. I zatoa morav ova da ti go kazam.

Член од
18 февруари 2007
Мислења
20
Поени од реакции
2
Pa za najubavi, gi ima mnogu, a za zborovi sto najmnogu me izraduvaa vo zivotov se slednive:
_"Od tumorot na *imeto* nema poveke ni trag" Togas malce placev od radost:se_ molam

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Не е нешто НАЈ НАЈ ама е слатко, а и у моментов на тоа ми текна, сеа брзо коа врнеше еден тип од комшии, типов е не знам ГРОМЧЕ шлапна у еден огромен вир сирот и лом се направи само за ја да поминам, пошо на патчето собираше само еден да помине.......

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
па...мама и тато поради кои ме прифаќаат таква каква што сум и ми пружаат безрезервна поддршка...
една личност која секое сабајле ме буди на телефон за да ми каже дека ме сака и тоа ми го кажува уште милион пати во текот на денот...
и кога бившиот кој стварно многу ми значеше,за роденден ми даде мало,бело,преслатко маченце...
има уште убави работи кои некој ги направил за мене..

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Flik напиша:
едни од најубавите работи што ми се десиле е кога на една бивша девојка и се јавив во 4 сабајле (нешто тешко ми беше и сакав да ја видам) и она од дома греота си спише стана и од Север до Центар си дојде само да ме виде и во продолжение на таа вечер уште ми изрази љубов аааааааа
E i na mene bogami ako nekoj decko vakvo nesto naprai za mene bi mi bilo najubavo, decko blazesiti!~!!!

Jay

Член од
6 април 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Татко ми ми рече: ...добро праи што сакаш и сеа ми е најдобар другар LOL

Kajgana Shop

На врв Bottom