- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 408
- Поени од реакции
- 1.135
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предлог клима од понудениве на Телеком за просторија од 45м2. Моментално имам 3,5кW gree сакаме да ја смениме со појака од 5кW +
![]()
Телеком онлајн продавница – Купувајте безбедно онлајн и плаќајте на рати!
Купете квалитетна дополнителна опрема за вашите уреди од Македонски Телеком. Бидете дел од најдобрата мрежа во Македонија!www.telekom.mk
Сенсира ако ти се троши повеќе ама сакаш подобри перформанси, гласност, модулација, оверал подобар квалитет на изработкаПредлог клима од понудениве на Телеком за просторија од 45м2. Моментално имам 3,5кW gree сакаме да ја смениме со појака од 5кW +
![]()
Телеком онлајн продавница – Купувајте безбедно онлајн и плаќајте на рати!
Купете квалитетна дополнителна опрема за вашите уреди од Македонски Телеком. Бидете дел од најдобрата мрежа во Македонија!www.telekom.mk
Двете клими имаат Еуровент и негледам дека вреди да се фрлат додатни 20.000ден на СенсиратаСенсира ако ти се троши повеќе ама сакаш подобри перформанси, гласност, модулација, оверал подобар квалитет на изработка
ако не тогаш Аери.
Ama za vo servisnoto ako e verno pisuva deka min.modulacija na greenje 180w i 100w ladenje.катастрофално да модулира
Pa ako ne besese vazna modulacijata nisto ne i falese na tvojata 15-20god. on-of FUEGO pa ja zameni so micko inverterАбе живи сте?
Гледам уште се расправате за модулација?![]()
Модулација na AIRY ODLICNA...sea redno ke bide i od Dajkino Sensirceto da vidime Modulacija dali vredi za parite (ama toa na kukovo leto ke docekame posto edna u cela godina prodavaat)Абе живи сте?
Гледам уште се расправате за модулација?![]()