Навивач остана без дланка на дербито Пелистер-Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата Carlitob
  • Време на започнување Време на започнување
Се пушта ли бе такво нешто во топла народ :pos: Нека им служи на чест, трагично за навивачот.

Не е могуче ова бе,подршка до повредените момци,само јако:)

А за Ацаб е излишно да се збори,сакати искомплексирани куртони све да им ебам,цела трибина на кур да ги качи...

Шипптарска полиција!!!

Овие па од спортмедиа одма пишале остана без рака како да знаат за сигурно каква е состојбата на раката, колку што видов јас повреден беше но се надевам ќе нема сериозни последици.
nekoi raboti ne pokazaa ama spored toa kakva bese reakcijata na site, fakanje za glava neveruvanje i slicno, bar mene taa slika mi nalagase deka nesto jezivo se izdesilo.

Тепањето при крај беше ваљда за порано да се напушти трибината стандард на нашиве спортски објекти :facepalm:

А овие губрињава од Курир да се напушат кур да им ебам племето гнасно.

nekoi raboti ne pokazaa ama spored toa kakva bese reakcijata na site, fakanje za glava neveruvanje i slicno, bar mene taa slika mi nalagase deka nesto jezivo se izdesilo.

Го дадоа тој со крвавата рака, самиот одеше накај полиција и им ја покажуваше целата во крв за да престанат со тепањето.. пак ќе кажам се надевам не е до толку сериозна повредата.

Го дадоа тој со крвавата рака, самиот одеше накај полиција и им ја покажуваше целата во крв за да престанат со тепањето.. пак ќе кажам се надевам не е до толку сериозна повредата.
Ne e toj vo prasanje, toj odese, drug butnaa u ambulantnoto, toj sto go nosea u nosilkite, imase i eden so raskrvavena noga. Poveke nastradaa, ne eden ...

Не дај боже стварно да ја изгубил раката,се надевам дека е лажна информацијава:unsure:

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=38046
И од Нова Македонија пишуваат дека ја изгубил раката.
znaci spored ova scenario, navivacot odzel shok bomba, ja aktiviral i izgubil raka ...
ke pocekam oficijalen stav za da sudam, odnosno nekoj od komitite sto bea prisutni da izvesti sto tocno se slucilo, mediumive, mvr ... pisi porpalo.[DOUBLEPOST=1407089294][/DOUBLEPOST]
Мајко моја мила овие од Курир немат 2 грама мозок
http://www.kurir.mk/makedonija/vest...a-od-policaec-i-ja-aktiviral-poveke-povredeni
od Nova Makedonija prevzemale.

Како што дознав, низ Битола е уште хаос. Полиција и брза помош на све стране...

Сега како што кажа на алфа тв на вестиве имало неколку повредени. А за шок бомбата ја фрлил полицаец наводно а некој од навивачите пробај да фати и му експлодирала во рака. За наредните вести најавија ексклузивна снимка.

Неофф шо дознав колку е точно не знам е дека на некој од комити му пукнало некоје пиротехничко средство у лицето и овие од Полицијава го утепале од ќотек маста му ја извадиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom