Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

Член од
12 ноември 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Полека, но сигурно се буди Југот, за разлика од Есенскиот дел, на вчерашниот натпревар со Доњи Срем имаше одлична посетеност (зборам за Југ)...

http://www.youtube.com/watch?v=BNAuo_wwlLQ

Еве и неколку минутно клипче од вчерашното издание на 19ГЈ70 :)
Шо гробар си ти ,со слика на ѓокович циганот.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Шо гробар си ти ,со слика на ѓокович циганот.
Олади момче, Новак од дете е член на Тениски Клуб Партизан, на страна за кој сака нека навива... Придонес дава за мојот клуб... Ајт

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Toa e ,objasni mu na grobar mkd so slika od nego.
Нема што да му објаснувам то си е негово право, мислам дек малце претеруваш за Ноле не навиваат само звездаши, тој е богатство за цела Србија и игра за цела Србија.
По твојата логика нетреба да слуша и песни од естрадни уметници кој навиваат за ЗВЕЗДА, треба да мрази и актери и све остало кој притоа навиваат за ЗВЕЗДА, ако тепаме според тебе све само обични навивачи ке останат:).

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.467
Поени од реакции
47.970
A pricina za tepackava ... ?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
A pricina za tepackava ... ?
За причината сеуште не сум прочитал, се споменуваат неколку опции... Срби против Црногорци, потоа дека се тепани Албанци, па дека се тепале Подгоричани против Никшичани поради ривалството кое постоело...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
За причината сеуште не сум прочитал, се споменуваат неколку опции... Срби против Црногорци, потоа дека се тепани Албанци, па дека се тепале Подгоричани против Никшичани поради ривалството кое постоело...
Првото отфрли го, што бараат Срби кај дукљаниве на трибина, на крај памет не им е. Мене ми кажаа дека имало некое закачање уште пред влез на стадионот, така да третово најрелевантно ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom