Мрмефорија (Еурофорија) - ЕУРО на МРТ

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми сметаат, досега 3-4 утакмици изгледав и не дека ептен ги мавам на рецка што зборат пошто ние цело време по дома си збориме дур гледаме. :D
Повеќе ми смета лоша боја на глас да слушам, имаат некој нов што досега не сум го слушнала, многу монотон и вака досаден глас. А она бледото ќелавко вечно е на мјут, али не сум го видела да коментира сега утакмици. :D

Мене не ми сметаат, досега 3-4 утакмици изгледав и не дека ептен ги мавам на рецка што зборат пошто ние цело време по дома си збориме дур гледаме. :D
Повеќе ми смета лоша боја на глас да слушам, имаат некој нов што досега не сум го слушнала, многу монотон и вака досаден глас. А она бледото ќелавко вечно е на мјут, али не сум го видела да коментира сега утакмици. :D

Да се разбираш во фудбал, друго ќе мислиш.

Па, извичник не можеш да напишеш без точка под вертикалната цртица. Овие веќе ја имале цртицата и Кикица ја напишал точката. Резултат извичник. :D :D

Што е со овие психоделии

Видара ги помеша Букурешт и Будимпешта... :pos:
Да не мисли дека сите утакмици се во Букурешт...o_O:icon_mrgr:

Братот ги измеша Гризман и Рабио едно 28 пати.
Драган проба да го извади,имале слична фризура,арно ама,подзаборави дека Рабио е 4 глави повисок[emoji3]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Дава Кристијано гол и коментаторов вика: СТАВА ТОЧКА НА ИЗВИЧНИКОТ.

What in the fucking fuck?
Дали тоа го откривме идентитетот на бившиот член Нескафе? :pos: :pos: :pos:

Се моли Видара да го научи детево за голема буква и интерпункциски знаци. Фала однапред. :D
Screenshot_20210616-131257_Instagram.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom