Миленко на канал 5 за Интернет бизнисот во Македонија!

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Дечки што мислите за идејата познатиот водител на формула 1 да направи една емисија за Интернет провајдерите во Македонија, со тоа што би викнал еминетни гости кои се тата мата за оваа проблематика и би ги разокрил сите матни игри меѓу онНет,Телеком,Унет,ТК и остала багра ,Да се постави прашањето како граѓаните изминативе 15 години плаќале и плаќаат толку басни суми за оваа услуга.Сите теории,завери и конспирации на адреса Атила Сендреј и gang bang дружина,како и други теми на пример за E-biznis,колку реални корисници имаат корист од светската глобална мрежа и остали работи .

Дали сметате дека е правиот чоек за оваа работа или не би бил толку стручен и би ги измешал работите!

Може да ги покани и дечките од revolucija blogspot.:tv:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Миленко+интеренет+бизнис+еминентни гости хммм...дај нека си коментира човекот формула има стручни лица за оваа област. Баш ме интересира како би изгледала таа емисија и колку Миленко ќе биде спремен да нападне а да не се испрска до гуша. Незнам, незнам...ако се осеќа доволно IT образован нека се обиде

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ако некој не покрене, па макар и лаик, само ке чекаме да се појави некој што се разбира. Зашто стварно сеуште не сум видел емисија што ги опфаќа овие работи, со гости, со гледачи во живо.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
убво, нека напраи емисија, емисии, сезона цела ако сака.
но јас мислам дека и покрај тоа ништо нема да се смени, си го поделиле овие бизнисов и си тераат, а ние плаќаме (барем она што го плаќам да беше квалитетно и да не се нервирам по 132 пати на ден).
миленко просветли не:pos:

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Еве го сајтот на Миленко www.milenko.com.mk изгледа е на некој амерички сервер пошто многу ги сака Америте а башка од кликови на копчињата може вади и некое денарче а може и две:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom