Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Дека не ги следиш работите и незнајш зошто ги немаше на домашната утакмица.што сакаш со ова да кажеш?
Дека не ги следиш работите и незнајш зошто ги немаше на домашната утакмица.што сакаш со ова да кажеш?
Сакам да кажам дека трескаш зелени. Прочитај се пак шо напиша, земи прати шо се случува и види зошто ги немало Торцида на домашен терен па после дојди и дискутирај.што сакаш со ова да кажеш?
па толку нескокаш ни за тој твој ПелистерДека не ги следиш работите и незнајш зошто ги немаше на домашната утакмица.
јас знам што напишав,но проблем е ти што не разбирашСакам да кажам дека трескаш зелени. Прочитај се пак шо напиша, земи прати шо се случува и види зошто ги немало Торцида на домашен терен па после дојди и дискутирај.
читај добро,Европската фудбалска унија (УЕФА) ги извести
а што овие од Торцида толку јаки курој,нив дома ги немаше на стадион не ќе дојделе во Скопје,неможел никој да им забрани
cekaj be sami neka izlezat deka ke go zemat ne se brzaj.Utre i oficijalno Megunarodnata kopmanija EKOLOG go prezema FK.SHKENDIJA Vo negovo sopstvenost.znaci ocekuvame edna silna shkendija ne samo vo makedonska liga nego i vo megunarodna scena.
te boli ako go zema Ecolog ? ili st oe problemot nikoj ne rece nisto ne se pikaj taka, ne znam dali gledas deka od nasive nikoj ne se pika da kaze gluposti, pisuvaj ako sakas nesto kako sto treba ili da prasas, ne da provociras odma.Ама утре не е понеделник, шо вака вонредни вести
calm down...заебанција!не провоцирам stay cool.te boli ako go zema Ecolog ? ili st oe problemot nikoj ne rece nisto ne se pikaj taka, ne znam dali gledas deka od nasive nikoj ne se pika da kaze gluposti, pisuvaj ako sakas nesto kako sto treba ili da prasas, ne da provociras odma.
Дојди провери на 4типа толку нескокаш ни за тој твој Пелистер
Прошлава година секој понеделник им доаѓаше нов мега спонзор. 90% сум сигурен дека нема ни овој спонзор да влезе, а и да влезе Ибраими и Хасани сигурно нема да се вратат во Шкендија.Ако е точно тоа што пишува во Екипа дека ке ги зимате Хасани,Ибраими,Бајрами.... ке имате стварно јак тим.
Прошлава година секој понеделник им доаѓаше нов мега спонзор. 90% сум сигурен дека нема ни овој спонзор да влезе, а и да влезе Ибраими и Хасани сигурно нема да се вратат во Шкендија.