Вечна ви Слава Херои Сите дадоа нешто но некои дадоа СЕ
А вас печатени и електронски медиуми серем вам се у уста улизици клети.
А драги наши политичари се надевам дека ке дојде денот за наплата
Мислам дека немало време за помош биле начекани во многу лоша заседа на многу лошо место немале каде да се засолнат нашите и за кратко време се истуриле многу куршуми и гранати врз нив.Да не избразале албанските терористи т.с. учки ќе имало уште повеќе жртви.Друго нема што да кажам освен нека им е вечна славата и нека почиваат во мир.
Мислам дека немало време за помош биле начекани во многу лоша заседа на многу лошо место немале каде да се засолнат нашите и за кратко време се истуриле многу куршуми и гранати врз нив.Да не избразале албанските терористи т.с. учки ќе имало уште повеќе жртви.Друго нема што да кажам освен нека им е вечна славата и нека почиваат во мир.
Имаше,очигледно не следиш.Ама мое е да те опоменам дека на оваа тема не се дискутира ништо поврзано за политика.Така да наредно твое мислење ако биде со политичка содржина ќе биде пријавено на админ.
Здраво на сите јунаци.
Дали има некој многу слики од есз тигар, доколку има дали може да ми испрати ми требаат за фан страна на македонските тигри.
Фала однапред.
Поздрав јунаци
Автоматски споено мислење:
Здраво на сите јунаци.
Дали има некој многу слики од есз тигар, доколку има дали може да ми испрати ми требаат за фан страна на македонските тигри.
Фала однапред.
Поздрав јунаци
Автоматски споено мислење:
Здраво на сите јунаци.
Фала однапред.
Поздрав јунаци
Припадниците на ЕСН "Волци" заедно со припадницитена на специалните единици на САД на воена вежба "Trojan Footprint 21",на воениот полигон Криволак и во гра...
Припадниците на ЕСН "Волци" заедно со припадницитена на специалните единици на САД на воена вежба "Trojan Footprint 21",на воениот полигон Криволак и во гра...
Warning! Graphic content. Mature viewers only. Documentary footage of military actions by the Houthi rebels of Yemen against Saudi-led coalition. Houthi movement (aka Ansarallah) posted action-packed video of their forces raid on Saudi Arabian military positions in the mountains of Jizan region...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.