Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Izgleda Samaras pred nekolku godini vo pravo bil..(y)

Самарас: Македонија ќе се распадне
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=7300569C7C53B44694E8A8F5062392F0

Самарас тврди дека Македонија ќе се распадне
http://www.vesnik.mk/?ItemID=B128907F83C4BD45975D5EB130CE3541

(y)

Вакви муабети да одиш на грчки форуми да продаваш. Еднаш ти беше избришано мислењето и беше предупреден.
Бан од тема.

Ни знаеме што сме, имаме име држави идентитет :love:

Вакви муабети на друго место. Бан од тема. Слободно префрли се во подфорум Историја па дебатирај за истории.

Темава ќе е затворена додека не ги избришам несоодветните мислења и оф-топик.

Добро е видеото - колку сметки и транскации од Грција и по некоја од Србија тоа чудо едно...класични предавници
Операција Расколник - вака МВР и даде име на вчерашната акција кога беа уапсени следбеници на Јован Вранишковски. Тие се осомничени за перење пари, а на шестмина судот им одреди мерка притвор во траење од 30 дена

Името на акциите им се епски..змиско око,пепел,детонатор,монструм,расколник :D
Имаше уште некоја не ми текнува.
Операција "лажен пророк" :-)

WTF :icon_mrgr:

Не ми текнува на таа..а што беше целта на таа акција?
Зашо вака сериозно ги кажувам шалите секогаш луѓето мислат дека сум сериозен :-)

Имињата на акциите им се епски..змиско око,пепел,детонатор,монструм,расколник :D
Мене нај интересна ми беше акцијата со име ,,Распуст,,
Пред 1-2 години беше.Баш кога ги купија новите комбиња. По парк во Скопје беше смешки.

Добро е видеото - колку сметки и транскации од Грција и по некоја од Србија тоа чудо едно...класични предавници
Операција Расколник - вака МВР и даде име на вчерашната акција кога беа уапсени следбеници на Јован Вранишковски. Тие се осомничени за перење пари, а на шестмина судот им одреди мерка притвор во траење од 30 дена

Сега нормално би било, да се пофалат луѓето :)
Ако ги плукате кога грешат, редно е и да се пофалат
кога ќе си сработат. Или тогаш не се за фалење?

Сега нормално би било, да се пофалат луѓето :)
Ако ги плукате кога грешат, редно е и да се пофалат
кога ќе си сработат. Или тогаш не се за фалење?
За МВР се најдобро, кога фаќаат вакви изроди :-)

Сега експресно ќе се јави СПЦ и Гејската Црква дека во Македонија се врши притисок врз српскиот егзарх Јован, дека му се препишуваат дела за кои дотичниот не е виновен, дека е во затвор само затоа што е поддржуван од СПЦ И ГПЦ:rolleyes:
А тој кутриот ништо не чул и ништо не знае - ‘‘није одавде‘‘;)

Сега експресно ќе се јави СПЦ и Гејската Црква дека во Македонија се врши притисок врз српскиот егзарх Јован, дека му се препишуваат дела за кои дотичниот не е виновен, дека е во затвор само затоа што е поддржуван од СПЦ И ГПЦ:rolleyes:
Ехее,уште вчера се јавија..
--- надополнето: 22 мај 2012 во 15:35 ---
Ехее,уште вчера се јавија..

Имињата на акциите им се епски..змиско око,пепел,детонатор,монструм,расколник :D
Изгледа еден од вработените поети во МВР зема плата само за да смислува имиња на операциите.
“Планинска бура“... ах...
Во догледно време се очекуваат и “Барок“, “Скопје 2014“ “Цунами“ и слични, доколку остане на работа дотичниот.

Чекај кога ќе стигнеме до тема сезонски времиња/клима ...

Операција "Развигорец"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom