Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Чисто ме интересира албанците од форумов што мислат на ова.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Чисто ме интересира албанците од форумов што мислат на ова.
Ќе искочи сеа Дарданиа со процентите...

Тиранија на малцинството - тоа го има кај нас...

Лошо е што некои уште го побиваат тој факт... :sick:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.234
Кај е сеа „прецедник“ на „Разбуди се“, баш сакам да ја слушнам неговата реакција на ова ?

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Луѓе не е работата они каде се,туку ние каде сме!:нинџ:
Уф,да да!Еве не на форум седиме.Значи тука сме:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Се додека имаме мочнати политичари во парламент кој само раце креваат на ДА и ПРОТИВ и кој се скроени за нешто трето,вака ќе биде.
Идење напред ни под разно,само тапкање во место и враќање наназад.

И после сакаме Европа...

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.705
Поени од реакции
1.107
„Ние создаваме, ние внимаваме, земјава да е на вистински пат...“

Ако е навистина така, ајде веќе еднаш договорете се со Албанија и Косово, и да одиме напред и ние и тие.
Чекај ова ќе му дојде некоја трампа на територии каде што живее наше и нивно население така ? Се добива цело Охридско езеро ама Тетово , Гостивар и Дебар ќе ги снема хмм а што мора да делиме кога ова е вековна Македонија http://i69.photobucket.com/albums/i47/trig5077/120karta20na20makedonija6qz.jpg соседи ние имаме за земање не да трампаме :)

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Ова е изживување,не е*ат у гз сите!Што семка ќе бевме бе,такви мутави смотани вагини.. -.-
Ама ако,ќутете си вие...Немој да сте искочиле на улица случајно да се буните!
Дали ќе навиваме за хрватска или за србија,тоа ни е најбитното сеа...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Досадни се како трета смена. Секој ден само нешто протестираат, менуваат, кукаат, плачат, палат, се бунат...Бог да чува и Борко. Светот оди напред, они десет чекори назад. На што личи оваа промена на имиња? Срамота. Министерство за образование не треба да им дозволи, да видам дали ќе се акнат од земја.

B

Borg_Drone

Гостин
Кај е сеа „прецедник“ на „Разбуди се“, баш сакам да ја слушнам неговата реакција на ова ?
'

Во Собрание на Република Македонија, поточно во собраниското бифе, си ги пуши цигарите од сто и педесет денари и донесува закони на седници за граѓаните на Република Македонија, откако гласачкото тело му го овозможи тоа право на предвремените парламентарни избори.А гледам и нашиве немаат ништо против тоа што тој седи на пратеничкото столче и носи закони.Ако воопшто го прави тоа, зошто се случува и следната варијанта: да си пратеник на хартија, а да те нема на работа..........

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
еее кога не казнил господ такво ПЛЕМЕ да живее овде ?
Мене знаеш што не ми е јасно? Наместо да се борат во тие училишта да имаат подобра изолација, санитарни јазли, игралишта, наместо да се борат за стипендии, за спортски клубови, за финансирање на научни достигнувања, за просперитет на етничката заедница...они погледни за што се фаќаат, за имиња, за споменици и за вевчански карневал. Како да живеат во 1875 година, а не во 2012.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Внимавај на речникот, мислењето е едитирано. Прва опомена.
полека полека се што сакаат албанците се ке си добијат
зошто беше конфликтот во 2001,за да изгинат нашите борци а албанците се што сакаа се си добија од македонија
лоша е работата со албанците а ке биде и уште полоша

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom