- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 1.192
Знаете до кога? Кога ќе оставиме тастатурите и не се организираме за нешто масовно и големо.
Ќе искочи сеа Дарданиа со процентите...Чисто ме интересира албанците од форумов што мислат на ова.
Чекај ова ќе му дојде некоја трампа на територии каде што живее наше и нивно население така ? Се добива цело Охридско езеро ама Тетово , Гостивар и Дебар ќе ги снема хмм а што мора да делиме кога ова е вековна Македонија http://i69.photobucket.com/albums/i47/trig5077/120karta20na20makedonija6qz.jpg соседи ние имаме за земање не да трампаме„Ние создаваме, ние внимаваме, земјава да е на вистински пат...“
Ако е навистина така, ајде веќе еднаш договорете се со Албанија и Косово, и да одиме напред и ние и тие.
'Кај е сеа „прецедник“ на „Разбуди се“, баш сакам да ја слушнам неговата реакција на ова ?
Мене знаеш што не ми е јасно? Наместо да се борат во тие училишта да имаат подобра изолација, санитарни јазли, игралишта, наместо да се борат за стипендии, за спортски клубови, за финансирање на научни достигнувања, за просперитет на етничката заедница...они погледни за што се фаќаат, за имиња, за споменици и за вевчански карневал. Како да живеат во 1875 година, а не во 2012.еее кога не казнил господ такво ПЛЕМЕ да живее овде ?