Летни одмори и корона

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Одмор 2 недели дома ќе биде...спорт(сабајле и попладне), шлапкање у базен со музика преку ден и пиво и пици навечер у кафич.
Од флаша пола-литарска потешко не дигам додека одмарам, иначе може килажи у теретана :D

Сега може да патуваме за Турција или не?
Еднаш читам на Канал 5 дека може, после пишат само во Србија, Албанија и Косово...

Луд јебе збуњеног работава...

Сега може да патуваме за Турција или не?
Еднаш читам на Канал 5 дека може, после пишат само во Србија, Албанија и Косово...

Луд јебе збуњеног работава...
Турција може.ама со аероплан, ама ПРВО да ги отвориме аеродромите, ПА ЧАРТЕР да се организира... а Египет не може...

Турција може.ама со аероплан, ама ПРВО да ги отвориме аеродромите, ПА ЧАРТЕР да се организира... а Египет не може...
Ke pocnat charteri za turcija posle izborite, ke pocnea i porano ama sme drzava kade sho politikata e najvazna :facepalm:

Ke pocnat charteri za turcija posle izborite, ke pocnea i porano ama sme drzava kade sho politikata e najvazna :facepalm:
мене ми смрди дека хитлерче има шема со зголемено тестирање и зголемени случаи да го држи народот тука, да не се изнесуват девизи во странство, економски ќе колаборираме...

мене ми смрди дека хитлерче има шема со зголемено тестирање и зголемени случаи да го држи народот тука, да не се изнесуват девизи во странство, економски ќе колаборираме...
Da, drzhi voda. Nema da ima odliv na devizi, granicite gi otvori za vlez no ne i za izlez za da moze stranci da doagjaat turizmot da funkcionira i da ne zapadne vo pogolema kriza, edinstveno ke krahiraat turistickite agencii koi nemozat godinava da rabotat incoming a evo nemozat ni outgoing aranzmani.

дебилана од ТА праќа реклама за Нидри а тргнување од 04,07,2020 :facepalm:
а од друга страна за Турција можеше и да функционира, н.пр. со авио превоз од Србија... ама толку им сечи тиквата на тие од агенциите...

Здраво дечки, некој да ми каже како е во Охрид сега со овие мерки за невакцинирани. Знам дека во кафиќи дискотеки не може, но што е со плажите, дали пуштаат без вакцина, и како е моментално во охрид, има ли туристи сл. Ви благодарам

Здраво, дали некој знае дали може да се мине низ косово без тест бидејки сме само транзит?

Здраво, дали некој знае дали може да се мине низ косово без тест бидејки сме само транзит?
Јас сабајлево се враќав од Црна Гора , преку Албанија и Косово , и ништо не бараат.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom