Лесни и едноставни начини за правење фризура (слики, видеа, туторијали)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу често сме во брзање, сакаме да направиме некоја интересна фризура, а немаме време да отидеме на фризер. Сепак не е тоа толку едноставно. :)
Со помош на интернетот, денес имаме пристап на милион водичи, кои чекор до чекор ни покажуваат како да направиме некоја фризура.
Имаме тема за фризури генерално, но оваа нека биде за постирање слики и видеа за сите оние кои сакаат да изгледаат супер и фино и се во потрага по идеја за едноставна фризура која можат самите да ја направат, без да потрошат многу време (и пари). :)

Еве неколку примери, така што споделувајте слики, видеа и совети за лесни и едноставни начини како да направите фризура. :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Упаѓам во женска тема sorry ама едно прашање
Дали кремот за коса се мие само со вода или мора и шампон? :)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.258
Поени од реакции
37.022
Зошто не ја сфаќаш поентата на темата?
Зарем до толку е тешко?
...што да ти одговорам, побарав „фризури“ ми излезе овој наслов со тема за брзи фризури, не прочитав уводен текст, грев ли е тоа?
...ама приметив нешто друго, ТИ, како „нова членка“ на Кајганава, колку може да биде случајно да се постави иста фотка на никот како погоре членката, НелТу? затоа ми дишиш позади мене на секој пост?:boksix:

Screenshot 11-07-2023 22.30.55.png

Последно уредено:
Член од
20 мај 2023
Мислења
577
Поени од реакции
2.580
...што да ти одговорам, побарав „фризури“ ми излезе овој наслов со тема за брзи фризури, не прочитав уводен текст, грев ли е тоа?
...ама приметив нешто друго, ТИ, како „нова членка“ на Кајганава, колку може да биде случајно да се постави иста фотка на никот како погоре членката, НелТу? затоа ми дишиш позади мене на секој пост?:boksix:

Прегледај го приврзокот 397123
У тема за едноставни фризури пушташ глушец фризура и серење. Мислим логика малце уклучи.
За второво не знам кј виде дека иста фотка имаме на аватар, едново риби, аквариум, моево сосем друго, ама ај колку само да се пише нешто.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.258
Поени од реакции
37.022
У тема за едноставни фризури пушташ глушец фризура и серење. Мислим логика малце уклучи.
...ај уште сега ќе ти одговорам, па ќе си најдеш со друг да се занимаваш, тоа што има такви фризури тоа се желбите на дотичните потшишани, јас само пренесувам до кај младиве генерации се отидени, логика мене не ми треба кога ти не ја разбираш пораката.
За второво не знам кј виде дека иста фотка имаме на аватар, едново риби, аквариум, моево сосем друго, ама ај колку само да се пише нешто.
...ај ај, не сум вчерашна, постави ја фотката што ја имаше пред ова сега што ти е нова на профилот, па ќе ти одговорам на твоето ,,колку да се пише нешто".

Член од
20 мај 2023
Мислења
577
Поени од реакции
2.580
...ај уште сега ќе ти одговорам, па ќе си најдеш со друг да се занимаваш, тоа што има такви фризури тоа се желбите на дотичните потшишани, јас само пренесувам до кај младиве генерации се отидени, логика мене не ми треба кога ти не ја разбираш пораката.

...ај ај, не сум вчерашна, постави ја фотката што ја имаше пред ова сега што ти е нова на профилот, па ќе ти одговорам на твоето ,,колку да се пише нешто".

Ааа, на оваа мислиш
img_1_1697542559693~2.jpg

Се зафркна, не е иста :vozbud:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.258
Поени од реакции
37.022

Kajgana Shop

На врв Bottom