K
kicodarker
Гостин
Сега ја постравте темава со линкови од Устрелија и нивни багабонти. Арна си беше темава а и десетици пати подобра од најдобриот крими филм снимен во Македонија.
Добро де.....ПодмоЉе кај ОхридКај е тоа ПодмоЊé? Азурна обала?
Nasinci se mestoto im e tuka. A koj e filmot krimi najbolji od mkСега ја постравте темава со линкови од Устрелија и нивни багабонти. Арна си беше темава а и десетици пати подобра од најдобриот крими филм снимен во Македонија.
Као шо е Bellanocca ебено Бељановце на Скопска Црна Гора, вукојебина ко фамозното Танушевци.Добро де.....ПодмоЉе кај Охрид
Стави слика од фан страната кај што се заедно да се потсетиме кој беше Топган, ако имаш поопширно за случкта не не штеди, пишувај убаво како што знаеш [DOUBLEPOST=1539387976][/DOUBLEPOST]Top Gun i Mujo 95 napravija 4m marki od kamion droga shto beshe nosen za Stutgart
Кажи му име ??сообраќајка ,шипска работа.јадат ќутек,па вадат палки и пиштоли.ама несакајќи вплеткаа мафијаш од старата гарда мафијаши.Негова е изреката Само транвестит вади пиштол,а не пука со него.Во Ченто е ова .
Прегледај го приврзокот 198183
???[DOUBLEPOST=1539405259][/DOUBLEPOST]сообраќајка ,шипска работа.јадат ќутек,па вадат палки и пиштоли.ама несакајќи вплеткаа мафијаш од старата гарда мафијаши.Негова е изреката Само транвестит вади пиштол,а не пука со него.Во Ченто е ова .
Мешана населба е.Ченто не беше чисто од албаниве
koj star mafijas be ziti se , covekot leb nema da jadeсообраќајка ,шипска работа.јадат ќутек,па вадат палки и пиштоли.ама несакајќи вплеткаа мафијаш од старата гарда мафијаши.Негова е изреката Само транвестит вади пиштол,а не пука со него.Во Ченто е ова .
јас не ни знам како се вика,ти ако знаеш нешто повеќе пиши кој е.Ама појма немаш кој е ,и што е.koj star mafijas be ziti se , covekot leb nema da jade
ke im pomine se lupaa malce boksovi ova ona i tolku od muabetov , za dzabe panika se krena
a be drugar , covekot bane se vikaјас не ни знам како се вика,ти ако знаеш нешто повеќе пиши кој е.Ама појма немаш кој е ,и што е.
епа админот нека го избрише постот.Не сум знаел дека ако немаш пари ,не си мафијаш.Тој тип ти е во класата на Јане Тица,Брус,Шеки ама не версаче,Бели,ама мал си изгледа ,не му го знаеш минатото.a be drugar , covekot bane se vika
on i negovite vnuci i deca ja napravija frkata
porano digase prasina neso ama nisto od mafijas , nema denar vo dzeb
cim sakase da ti kazam po detalno neso
obicna tepacka bese , a deka bane e mafijas star daleku od toa
pozz
dobro be druze tvoe mislenje, teraj si takaепа админот нека го избрише постот.Не сум знаел дека ако немаш пари ,не си мафијаш.Тој тип ти е во класата на Јане Тица,Брус,Шеки ама не версаче,Бели,ама мал си изгледа ,не му го знаеш минатото.
Незнам ,јас од муабети што слушам.И Ресторанот Хиподром дека е негов.Точно ли е или не?dobro be druze tvoe mislenje, teraj si taka