- Член од
- 28 март 2006
- Мислења
- 17.765
- Поени од реакции
- 12.228
стварно изигруваш цајкан по темиве цццСамо кажувам што е темата на муабет....
Последно уредено:
стварно изигруваш цајкан по темиве цццСамо кажувам што е темата на муабет....
Јасно ми е тоа, но имаш и во Вашингтон истото. Си шеташ приквечер, разгледуваш, наеднаш те запира полицаец. Ти вика од таа страна на улицата, веќе НЕ ти гарантираме безбедност, т.е. таму веќе почнува гетото. Нормално налево круг и си тераш, т.е. дупе на југ.Па ако населението им старее имаат од кај да увезуваат работна сила,Источна Европа ,Западен Балкан.Нема шанси орките од исток да ги ставиш во колосек.Имам другар во Гетеборг и вика дека ситуацијата во населбата каде шо живее е катастрофа.Забулени на секаде, тинејџ орки сеат страв и трепет меѓу белото население кое се иселува од тие населби.Полицијата не смее ни да влези во тие гета.Ти звучи ова од негде познато?Значи не можиш секоја будала да ја примиш дома,мора да имаш филтер иначе ти отиде куќата во неповрат!
стварно, да, криво ти е?стварно изигруваш цајкан по темиве ццц
И велиш, баш во Вашингтон вака. А си бил некогаш Вашингтон?Јасно ми е тоа, но имаш и во Вашингтон истото. Си шеташ приквечер, разгледуваш, наеднаш те запира полицаец. Ти вика од таа страна на улицата, веќе НЕ ти гарантираме безбедност, т.е. таму веќе почнува гетото. Нормално налево круг и си тераш, т.е. дупе на југ.
oд АцеТоа со кармата е во ред, туку ние МКД која карма ја плаќаме па што толку не ебаваат
Не бе, не е така, лажам, ме фати, јбг комуњарска болест, се шири, т.е. не се искоренила од 45та .И велиш, баш во Вашингтон вака. А си бил некогаш Вашингтон?
Како цитираш моја реченица а стои од Бачетоoд Аце
Абе не цепидлачи сеа, Бафра - Бачето исти курац.Како цитираш моја реченица а стои од Бачето
Не е за лажењето, ама кај го најде баш Вашингтон за пример. Целкупната воена и политичка моќ на светот е концентрирана таму, ќе ти речеле џандарите да не одиш во таа улица.Не бе, не е така, лажам, ме фати, јбг комуњарска болест, се шири, т.е. не се искоренила од 45та .
Тие се најголемите светски криминалци бе, шо ти е.Не е за лажењето, ама кај го најде баш Вашингтон за пример. Целкупната воена и политичка моќ на светот е концентрирана таму, ќе ти речеле џандарите да не одиш во таа улица.
Не знам зошто си правите вакви глупави филмови.
Не бе, нема проблем, туку интересно беше, не сум сретнал до сега.Абе не цепидлачи сеа, Бафра - Бачето исти курац.
(поима неам, ќе поправам)
зависи кој филм.Јас не знам па што толку верувате на Холивуд филмовите дека е мед и млеко.
пфф, криво. Има свашта по светов. Него ти како аналитичар, мајданот ќе биде? Ми фали некако тој период на Мајдан, учки, мигрантистварно, да, криво ти е?
Мајданот за мајданци... за педери, педербал... јебига толку се може...пфф, криво. Има свашта по светов. Него ти како аналитичар, мајданот ќе биде? Ми фали некако тој период на Мајдан, учки, мигранти
не бе озбилно те прашав до кај е со Мајданот, дојдоа ли учките и што бидна со мигрантите. Нели ќе беше смак света, да ти постирам што све кажуевте има и тебе усрав да те фати.Мајданот за мајданци...