Кратово

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Veni,vidi,vici.Nemashe nishto na "plocha"i site bea nekako poluinformirani,kao nachule neshto ,ama nishto konkretno.Nekade nekoj potfrli i nakratko nemashe nishto:toe:NO...Sepak jas i moeto odbrano drushtvo prekrasno si pominavme,pastrmajkite od "Kuze"u gepek pa za sv.Joakim Osogovski:cug:Vreme-prekrasno,btv ja posetivme i kamenata svadba vo Kuklica

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
party bracker напиша:
Veni,vidi,vici.Nemashe nishto na "plocha"i site bea nekako poluinformirani,kao nachule neshto ,ama nishto konkretno.Nekade nekoj potfrli i nakratko nemashe nishto:toe:NO...Sepak jas i moeto odbrano drushtvo prekrasno si pominavme,pastrmajkite od "Kuze"u gepek pa za sv.Joakim Osogovski:cug:Vreme-prekrasno,btv ja posetivme i kamenata svadba vo Kuklica
znaci ne sum propustila mnogu :) znaci vetuvaat ovaka ke bide onaka ke bide i na krajot nisto ccc sramota , aj mozebi drugata godina ke bide poarno :)
kamo be nekoja slika od kuklite ?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Ajde poshto ti ja pochna celava tema za Kratovo ,red e tebe da ti gi pratam na p.p pa ti objavi gi biva?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Ili ti e sanduche puno,ili internetov mi e za nikade ,vazno sliki nikako da otidat.Ej a kakvo beshe vreme u Kratovo proshli vikendPravo leto ,a sonce peche li peche.Pa sedam na terasa so prijateli,pijam kafe ,moabetam,a reka teche,shumoli,inaku nie sme karshi avtobuska tuj nekade

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
party bracker напиша:
Ajde poshto ti ja pochna celava tema za Kratovo ,red e tebe da ti gi pratam na p.p pa ti objavi gi biva?
eve gi slikite sto mi gi prati :

nekako mnogu mracni se

jas na 29 zaminuvam za Kratovo i se nadevam deka vremeto ke ostane takvo kakvo sto e sega

pa se gledame za veligden

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Kako shto moze da se vidi na prvata fotka vremeto beshe prom.oblachno pa toa ima udel vo kvalit.,a i slikite se od kamera0.9mpix.,no ke bide podobroimam sliki od digitalec od sv.Joakim.Inaku shto rabotish ti vo Germany,ili moze studirash?

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
party bracker напиша:
i ushte saat kula(saatot se porava):helou:
ne mozam da poveruvam deka casovnikot go popravaat :icon_eek: , toj prestanal da cuka od 1965 godina otkako umrel toj turcinot sto se grizhel za nego,sto im teknalo vaka da go popravaat , aj airlija im rabota :)
na podolnata slika go prepoznav restorantceto Kanu :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
Ako ne go popravat barem drug da stavat,makar i elektrichen,i da go zadolzat toj saatchijata(i taka mu e dukanot blizu)da go odrzuva:salut:

Член од
5 март 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
од бојаџиско мало изгледа не сам сигуран ама мислу знам дека не е за мене наменето прасањето ама налета па да ти одговору позадрав

Kajgana Shop

На врв Bottom