- Член од
- 3 јануари 2023
- Мислења
- 9.175
- Поени од реакции
- 5.766
Не сум јас од таквите...Pa ako se gledash sebesi kako imperator...
секогаш сум бил „јебана странка“, пролетер, голгаз, сиромаштија.
Не сум јас од таквите...Pa ako se gledash sebesi kako imperator...
Ако сум згрешил нешто, молам за прочка, иако треба помладиот да бара прочка, денес таков е денот.Не бе шефе, ти одбиваш да ме разбереш. Многу убаво знаеш за што зборувам. А самиот завиваш ставови во обланди.
Илузиите се како болви, ќе цицаат од тебе додека имаш со што да ги храниш....човекот гради такви заедници врз основа на своите очекувања,стравови и желби,а не врз основа на фактичната состојба во таква една заедница
...гореспоменатите фактори се најголемиот (не)пријател на човекот
...или во превод,обожуваме самите себе да се лажеме![]()
Правењето компромиси само го продолжува времетраењето на бракот, но не е доказ тоа за успешен брак...всушност, која е дефиницијата за успешен брак?Компромиси. Ако не сте спремни да ги правите, и да живеете со нив, ке имате огромни проблеми.
Одведи не кај твојот бивш маж да го прашаме која е дефиниција за неуспешен брак.Правењето компромиси само го продолжува времетраењето на бракот, но не е доказ тоа за успешен брак...всушност, која е дефиницијата за успешен брак?
Mrcksnje so opashksta, kurcenje, mislenje deka se najpametni i prodavanje muda za bubrezi.Одведи не кај твојот бивш маж да го прашаме која е дефиниција за неуспешен брак.
не сери кваки бе одвеан еден....каде прочита дека имам неуспешен бракОдведи не кај твојот бивш маж да го прашаме која е дефиниција за неуспешен брак.
Тоа ТИ мислиш дека е успешен. Ајде да го прашаме муж ти дали мисли исто.не сери кваки бе одвеан еден....каде прочита дека имам неуспешен брак![]()
Ајде!Тоа ТИ мислиш дека е успешен. Ајде да го прашаме муж ти дали мисли исто.
Успешен брак по купечкиот перек се познаваАјде!
За греота маж и , којзнае што помии јаде и башка мора уште да ја трпи секој ден.Успешен брак по купечкиот перек се познава![]()