Која е најаката кола што сте ја возеле?

• Креатор на темата Креатор на темата DRIFTER
  • Време на започнување Време на започнување
zastava 750 или во превод фиќо, незнам колку кс е ама знам дека колата е магаре:vozbud:

Alfa romeo 147 2.0 kubika.Osven mene ne znam kolku konja ima.A sekojdnevno si vozam Lada samara 1.5 i Opel corsa 1.0 12v

Едитирано од модератор. Провокации не се дозволени, и насочување на темата во друг правец.

Па сум возел повеќе коли: гоф 1, 2, 3 (моментално возам 2-ка и 3-ка), пежо 104, лада 1100, форд ескорт, а најјакта што сум ја возел е BMW 330ci (поправо свртив само едно крукче со 40km/h сепак е подобро од ич)

Citroen C4 1.4 90 коњски сили .. супер количе ... инаку јас си возам Citroen C3 1.1 60 коњски сили

Peugeot 307, 90 или 100 коња е незнам точно, дизелче. 60 на саат максимум :pos:, па нели доволно е за моја возраст? (:tapp:)

Порше Бокстер 270 кс, вожњата беше во струмица....неопишливо искуство

Алфа Ромео 33ка, 88 година. Га посе‘%увам. Ного пишици праам со неа:vozbud::vozbud::vozbud:

од гаража го вадев на hebocig AYGO-то,1000cc VVTi,70HP.
-дефинитивно најновата кола(според година) што сум ја возел....

Holden Commodore 5.0 v8, модел од 80 и некоја година... австралиска верзија на Опел Аскона со неверојатно голем и моќен мотор, два блока од по 2.5 литри. Просто неверојатно колкав torque имаше овој мотор - возиш 120 на автопат, само стискаш на гас и те лепи на седиште ко у втора брзина да си, а не петта.

Не ја возев многу брзо, ама и на помали брзини ептен се осеќа дека снагата е неверојатна. Не се осеќаат угорници.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom