Која е најаката кола што сте ја возеле?

• Креатор на темата Креатор на темата DRIFTER
  • Време на започнување Време на започнување
zastava 750 или во превод фиќо, незнам колку кс е ама знам дека колата е магаре:vozbud:

Alfa romeo 147 2.0 kubika.Osven mene ne znam kolku konja ima.A sekojdnevno si vozam Lada samara 1.5 i Opel corsa 1.0 12v

Едитирано од модератор. Провокации не се дозволени, и насочување на темата во друг правец.

Па сум возел повеќе коли: гоф 1, 2, 3 (моментално возам 2-ка и 3-ка), пежо 104, лада 1100, форд ескорт, а најјакта што сум ја возел е BMW 330ci (поправо свртив само едно крукче со 40km/h сепак е подобро од ич)

Citroen C4 1.4 90 коњски сили .. супер количе ... инаку јас си возам Citroen C3 1.1 60 коњски сили

Peugeot 307, 90 или 100 коња е незнам точно, дизелче. 60 на саат максимум :pos:, па нели доволно е за моја возраст? (:tapp:)

Порше Бокстер 270 кс, вожњата беше во струмица....неопишливо искуство

Алфа Ромео 33ка, 88 година. Га посе‘%увам. Ного пишици праам со неа:vozbud::vozbud::vozbud:

од гаража го вадев на hebocig AYGO-то,1000cc VVTi,70HP.
-дефинитивно најновата кола(според година) што сум ја возел....

Holden Commodore 5.0 v8, модел од 80 и некоја година... австралиска верзија на Опел Аскона со неверојатно голем и моќен мотор, два блока од по 2.5 литри. Просто неверојатно колкав torque имаше овој мотор - возиш 120 на автопат, само стискаш на гас и те лепи на седиште ко у втора брзина да си, а не петта.

Не ја возев многу брзо, ама и на помали брзини ептен се осеќа дека снагата е неверојатна. Не се осеќаат угорници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom