Која е најаката кола што сте ја возеле?

• Креатор на темата Креатор на темата DRIFTER
  • Време на започнување Време на започнување
Ne mi e jasno dali e vazno kolku sme vozele i kolku sme ja izvozile najdobrata kola?Ako gledam kolku sum ja vozel togas toa ke bide Mercedes Elegance CDI E220 i Audi A6 V6 240 PS a malce imam povozeno(500 m) i AUDI A8 so site ekstri :helou:

BMW 5ka so 3000 kubika i Audi A8 4200 kubika, sega vozam Audi S4 180konja i moeto Golfce IV 1.9 TDI okolu 90 konja :)

Audi a8 4.2L незнам коња колку имаше околу 350 мислам! Страааашно!:vozbud:

bmw 323 150hp, ама никогаш не го издрнкав да видам до кај му е крајна. пошто старо ептен, `90та негде. шит според мене.

Audi a8 4.2L незнам коња колку имаше околу 350 мислам! Страааашно!:vozbud:
Е тоа е веќе солидна машина:vozbud:. Не дај боже некој да ми даде клуч од такво нешто....брм брм брм. Има да биде возење.... ај доста си праам филмој.
Најјако што сум возел е ланосот мој, 1500 ццм, 86 коња.

Во Хрватска летоска кога бев на одмор, газдата на тоа местото кај што бевме (работи и живее преку годината во Германија) возеше вака.

Доџ Чаленџер Р/Т :)
71chargerRT.jpg

Jaguar XK8 од 2000...прва бесна, и воедно најбесна кола одкако ја фатив возачката во раце...прво пола саат се стабилизирав за да влезам да ја возам, и после тоа...3-4 круга низ Ресен ми беа појќе од доволни, за да сфатам шо возам. Штета шо не беше моја :(

Jaguar XK8 од 2000...прва бесна, и воедно најбесна кола одкако ја фатив возачката во раце...прво пола саат се стабилизирав за да влезам да ја возам, и после тоа...3-4 круга низ Ресен ми беа појќе од доволни, за да сфатам шо возам. Штета шо не беше моја :(

Е ова е машина!!!

Опел Тигра, ама незнам колку коња беше, мислам околу 90... ама влечеше ко луда.

Опел Тигра, ама незнам колку коња беше, мислам околу 90... ама влечеше ко луда.
Уф тиграта е добра кола... многу ми се допаѓа надворешниот изгледа на колата бомбона е:)

Ја имам возено Mustang GT добра кола....
Но не ја возев само во македонија:toe:
Во германија на автопатот ја дигнав 230 дрифт по патот:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom