Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
мореее,пуштале не пуштале ја не идам на часои у понеделник,6 неоправдани,нека биде,ич не ми е гајле:helou:
Oti si drvo do 4 saatot, 4 casa se toa, mozis da imas samo 2 neopravdani i za drugite 2 utakmici po 2, 6 za 3 dena a ne 18 za 3 dena da napravis :smir:

кој бе блокирана, вчера у гимназијата го уклучи таа по хемија компјутерот, и се расчачкаме, до интернет некако допреме, не ЗУЛУ, xnxx ima brat :vozbud:

Ајдеее оф топик се шиба...
најди некој пописмен за нет нека ви одблокира, кај нас со лесно поминаме, стигнаме и до професорските админ-јузери...
И можиш да иседиш 4 часа, па да бегаш. за да остане некој неоправдан за у среда, пак треба да бегаш. Ако поминиме у втор круг, кај ти е крајот од школото че те набркат.

Понеделник кај нас има некоја екскурзија не знам ти шо, така да ќе можам на раат да си глеам кошарката:vozbud::vozbud:

деца, јас кога одев во школо и за пријателски не пуштаа кога играше Македонија (додуша за фудбал и тоа пред едно 15 год.) така да сигурно ке нема настава, па и професорите ке сакаат да гледаат, башка наредниот ден е празник.....

Ќе има на Македонско Радио, Радио 2 :pos:
Мислам дека рекламираа на МТВ :)

I za kraj Vrba Stefanov vo ulogata na Sale Djordjevic

celo utro mi se vrti ova scenario vo glavata...:toe:

Глупо е да споредуваш ваква величина со некој човек што нема срце како што е Врбица.

Мејси е во тимот, Соколов неизвесен.

Ако отпадне Соколов, а не го викне Јане Петровски ја ќе зеам бугарски пасош .

Глупо е да споредуваш ваква величина со некој човек што нема срце како што е Врбица.

Ако отпадне Соколов, а не го викне Јане Петровски ја ќе зеам бугарски пасош .
A кога ке сфатите оти Јане не го зимат? ццц:tapp:
Поднеси документи за пасош навреме

Нема да земе бугарски пасош, бидејки е силен само на зборови.........

Јане не е доволно добар да парира на било кој бек во нашата репрезентација:smir:

A кога ке сфатите оти Јане не го зимат? ццц:tapp:
Поднеси документи за пасош навреме

Го чекам конечниот список, според вашата теорија на ЕП ќе идеме со 11 играчи .

Нема да земе бугарски пасош, бидејки е силен само на зборови.........

Јане не е доволно добар да парира на било кој бек во нашата репрезентација:smir:

Ајде учен,дефинирај ми бек ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom