Комитите повредија четворица жители на скопската населба Нерези

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Подобро ке го подржам, него да скокам ко тебе ко попалена некоја на темава и да гледам на едната страна, а не обострано. Да имаше барем половина од македонциве со национална свест, не ке беше државава стигната да те ебет во здрав мозок со новинарчиња педерски шо од мува слон прает ко ке се спомнит македонски инцидент, а ко ке се спомнат лицата од другата страна да се третира случајот како ненамерен или како инцидент од помали размери. Ах бе леле,газот си го продадовте:pusk:
Јас не пишувам овде за ниеден медиум. Од антрополошко-социјализаторски причини, осудувам нацизам. Го мешате со национализам. Тоа ви е проблемот. И во недостаток на аргументи, можеш комотно да го изоставиш и мојот ник во дискусијата. Требаше да кажам: Жена ти е курва Албанецу, браво наши, само напред, млатете се. Па така во рурални нецивилизирани места прават. Скокате за Европска Унија. Е таму, баче, толеранција и меѓуетничка ускладеност мора да има.
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.184
Поени од реакции
34.407
Темава нема никаква врска со фудбал, иако е отворена во подфорум наменет за тоа.
Политика нема повеќе на форумов, како што гледате и самите. А гледате и зошто... :locked:

Pusi kur picko vie nas prvi ne isprovociravte. Denes totalno ebenje na siptsarite od nemok pocnaa od dzamijata so pistoli i sekiri da izlagaat. Ali ve ebavme go pusevte. Uf toj sto se praese najak lele kako go izede:) MRTOV Albanec DOBAR Albanec LE O LE, ALAH PEDER NAPRED VARDAR LE O LE
Баниран една недела, како опомена. Сфатете ги сериозно правилата на форумов, кои забрануваат било какви навреди кон останатите членови.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom