Колку време најмногу имате издржано без спиење?

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Скоро 3 дена , не знам точно саатни , ова зимо кога работев 9 месеца без прекин 3та смена .. жими се , кое се видов у огледало 3тиот ден , за малце не земав пумпарицата да се упукам , изгледаше како нешто што од Half-Life излегло ..

Плус немањето сон делува на телото и психата и тоа многу !

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Колку што се сеќавам, 30 саати, лани летоска на одмор ко одев. Цело време под допинг бев ради што морав на +40 да возам, без клима

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Ова без пиење кафиња или со? Веќе сум навикнам од 6сабајле до 4-5сабајле другиот ден.Само ако сум настинат или болен, неможам ни 10 саати да издржам.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
30 сати лани летото. Никогаш не би го повторил.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Околу 36 часа и последните часови пред да заспијам ми беа толку чудни и необични, почнав да мешам и имиња и да заборавам работи и така натаму... А потоа пак не спиев како што треба, бев како во полусон.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
26-27 часа некаде, без кафе. Ама онака бевме собрани друштво и се издржа некако со оглед на тоа дека во денот спијам просечно 10 часа.

V

Vollstandig

Гостин
Јас го срушив пред некој ден рекордот,во петокот се разбудив кај 11 часот утрото а легнав да спијам дури во неделата. Скоро 48 часа и повеќе...

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Лесно е да не спиеш. Поинтересно е да изджиш да спиеш подолго од 12 сати. Мој личен рекорд во спиење (без помош од алкохол и слични супстанции) е 16 сати, со кратки паузи до вц.

T

Torchyrus

Гостин
Немав спиено саламно последниве 5 дена , синоќа си легнав у 3 а требаше да станам во 4:15 да завршам една важна работа го ставив телефонот до мене се отепал од ѕвонење 14 пропуштени повици и пак не сум слушнал + аларм ... сега се будам и сиот wtf ...:tapp:

V

Vollstandig

Гостин
Немав спиено саламно последниве 5 дена , синоќа си легнав у 3 а требаше да станам во 4:15 да завршам една важна работа го ставив телефонот до мене се отепал од ѕвонење 14 пропуштени повици и пак не сум слушнал + аларм ... сега се будам и сиот wtf ...:tapp:
Па затоа бе пријателе се користи ваков аларм

Се става на правилното место, го навиваш колку сакаш да ти ѕвони и успивање нема!:D

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
30 саата и се осеќав многу чудно, не знам како да објаснам само знам дека бев како пијана и што ми е уште по чудно нон стоп се смеев. :tapp: o_O

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
си поставив личен рекорд во неспиење. Цели 3 дена и не бев уморен. Од неделата, дури сабајлево у 8 си легнав. Ако не сакате да спиете, а да не се чувствувате изморени...тродупло нескафе (не со млеко) и едно или две аналгинчиња:). Ах, да. Има неколку лоши работи. После вториот ден имаш киселини у стомакот, дехидрираш многу побрзо од обично и ако не продолжиш да земаш нескафе и аналгин почнуваат да ти се тресат екстремитетите.

Член од
27 јули 2011
Мислења
216
Поени од реакции
94
еднаш успеав да останам 3 дена будна бидејќи имав многу за учење и тоа ми беше многу лошо искуство...

I

IBIZA SOUND

Гостин
sekogas si legnuvam na vreme
na nekolku pati mi se ima sluceno da si legnam vo 6 7 sabajle :)

Kajgana Shop

На врв Bottom