Колку време ви треба за да свршите?

• Креатор на темата Креатор на темата Amateur
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи колку сум напалена. Ако не сум свршила неколку дена тогаш може за околу 2 минутки. Ама повеќе сакам кога подолго трае за поголемо задоволство,независно дали ја шлапкам со прсти или ме шлапка некој тврд кур. Убава вечер:P

Не знам дали има некој кој може да даде приближно точен одговор на прашањево. Јас губам секаков осет за време...

Околу 12 минути плус/минус...

Прекрасна тема,криво ми е што порано не сум ја приметил :(

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Значи може и 12 - 12 минути, нешто како дете на 11 години да дрка???
Автоматски споено мислење:

Сѐ што е над 20 минути веќе е проблем

И се што е под 1 минута

Кога сум пијан околу 45 мин, а вака обично пола саат отприлика. Можам и за 10 min, знам да го штелувам ''тоа'' во организмот.
Све подолго од 15-30 минути е причина за загриженост

Кога сум пијан околу 45 мин, а вака обично пола саат отприлика. Можам и за 10 min, знам да го штелувам ''тоа'' во организмот.
Може. Колку треба - толку. Се постигнува со тренинг.

Кај бе 10 минути можете да издржите, 5 минути се врв у кариера, зборам без алкохол и вијагра.

Зависи на шо си.
Алкохол.
Трева.
МДМА.
Печурки...
Или можеби на ништо.
Исто зависи дали е со девојката или сопругата и колку долго сте во врска/брак.
Или ако е со љубавницата, дали љубавницата е слободна или во врска/брак.
Уствари од многу фактори зависи и ај сеа гитла.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom