Коефициент на интелигенција IQ

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
на боди би му испаднало сигурно бесконечно, пошто он е ванземаљац
@Bodhidharma сигурно го добил мојот резултат само шо на неговата матична планета го учеа да не се фали, на мојата ја немафме таа лекција.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
@Bodhidharma сигурно го добил мојот резултат само шо на неговата матична планета го учеа да не се фали, на мојата ја немафме таа лекција.
Сите сме поврзани со еден извор брате кој има бесконечна интелигенција. :love:
Можеш да се фалиш, да не се фалиш и да не знаеш...на крајот од денот се исто е.

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Сите сме поврзани со еден извор брате кој има бесконечна интелигенција. :love:
Можеш да се фалиш, да не се фалиш и да не знаеш...на крајот од денот се исто е.
Рационализација?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Рационализација?
Како дете си мислев дека сум најпаметен, јес да на 9 месеци проодив и прозборев ама кога отидов у Орце сфатив уствари колку сум глуп. :D
Пак сум бил у топ 30 можеби ако ништо друго у потенцијал, ама џабе....ми пропадна идејата дека сум најпаметен у свет.
Сега кога го гледам Demis Hassabis или Alireza Firouzja боље ми е да си рационализирам :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.131
Поени од реакции
42.852
Према оваа табела еден некогашен пријател добро ме извозил.Тврдеше дека е со IQ 146 (или 148, не се сеќавам точно), а јас бев подобар од него. Значи најмалку 150. :yid:
Сите лажат, да си реален као ја, и речеш имам 100 или 110 како и да е, одма глуп те праат, а они немаат ни 90. Тоа ти е племе македонско непрокопсано, македонецот увек најпаметен е, а другитесе глупи

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Еве и ја ќе бидам реален, мене не ми треба ај кју тест за да ми покаже колку ми е саат, очекувајќи го денес Вондер Вуман на торент ради нели стримингот на ХБО МАКС, јас кликнав да се симнува некаков БлуРеј Рип без ниту еден приложен скриншот...

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Еве и ја ќе бидам реален, мене не ми треба ај кју тест за да ми покаже колку ми е саат, очекувајќи го денес Вондер Вуман на торент ради нели стримингот на ХБО МАКС, јас кликнав да се симнува некаков БлуРеј Рип без ниту еден приложен скриншот...
Самиот сомнеж и правењето тест пардоксално представува знак на интелигенција. Гал Гадот само фул хд.
Автоматски споено мислење:

брат можеби е, не знам не се разбирам ја многу многу
најубаво ти е тебе

Последно уредено:
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.634
Поени од реакции
8.205
Некаде 2000 и некоја најдов една платформа за IQ тест и првиот резултат ми беше 125, воо генијалец :D ! После 7-8 години немајќи работа најдов време и направив еден обид пак, резултатот беше 95:pos:, си направив неколку мрсни коментари сам за себе и баталив тестирања!

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
брат можеби е, не знам не се разбирам ја многу многу
Ти викам да препровериш уште еднаш за сигурно, и роднинските врски ти се помешале ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom