Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на македонски немаш такви книги во елктронски форматБи ве замолил кои од вас ја има книгата во pdf книгата Bruce Eckel - Thinking in Java на македонски јазик, или други книги на македонски,српски за програмирање ц, ц++, јава, html нека ми прати по ПП. Сега сум во фаза на учење, читам и на англиски ама потешко ми оди. За да разберам добро, ми треба македонски или српски. Поздрав
ако ја имаше ќе ја најдев до сега и ќе ја прочитав цела^ неколку постови претходно напишано е дека имаа книга за јава на македонски во pdf ?!
Незнам дали прашањето е за оваа тема ама јас да прашам.Дали знаете, мислам да ми пратите линк од некоја книга на македонски од Макромедија Флеш.![]()
Би ве замолил кои од вас ја има книгата во pdf книгата Bruce Eckel - Thinking in Java на македонски јазик, или други книги на македонски,српски за програмирање ц, ц++, јава, html нека ми прати по ПП. Сега сум во фаза на учење, читам и на англиски ама потешко ми оди. За да разберам добро, ми треба македонски или српски. Поздрав
ај да пробам да ти пратам ова,па може ќе ти биде од корист
ова е од ПМФ,официјална литература
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 22:47 ---
читај на англиски,на македонски ништо нема да разбереш
Е фала ти друже многу.ОК се.
--- надополнето: 3 јуни 2013 во 13:23 ---
А само да те прашам случајно од овие што ми ги даде имаш ли нешто и за C ++ да ми дадеш.Ти благодарам однапред.Било каков ми дади и од C ++.![]()
гледам јас ќе си го добиеме и двајцата...ај да видам низ комп па ќе ти пратам
Абе друже само едно туториалче ми дади за C++.Да почнам малку да прграмирам.Веќе почнав со Флеш.Ај сега со C++.![]()
мора баш на македонски? http://tutoriali.org/C.html овде имаш што ти душа сака,само подобро ти е на инглиш...јас кога учев SQL учев на англиски,кога ги слушам нашиве од Финки,појма немам што ми зборат![]()
Ај биди подетален за што поточно, зашто јас го полагав а и какви знаења имаш општо од информатика, win OS итн итн???Можеби не е за овој подфорум ама ако некој има нешто за МТА (Microsoft Technology Associate) некаква литература или каква и да е помош нека ми пише.
Може ли некој да ми прати добар туторијал за развивање на Windows 8 апликации?