Кликај за Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
четврто ќе бидеме, сеа на сите што ми се по МСН то го пратив кликкликклик.ком

Кликнав 2000 пати...ај доста е...ми се смачи.:)

Кликнав 2000 пати...ај доста е...ми се смачи.:)
Е многу си кликала си се утепала кликајки кој ке ме замени мене у пензија сум јас за 2 дена имав направено над 100 илјади тогаш кога се јадевме со грците :), по 40-50 илјади правев на ден!:)

ајде 4 илјади и од мене раката ми се здрви

А викате дека ви се здрви раката? Можеби ке кажам глупост али од кога ке кликнете 20 пати го имате приметено под квадратот што излегува автоклик?

Е па нормално. А бе луѓе зарем кликавте цело време со мишот???? Кликнуваш на автоклик и потоа тоа си оди до 999 и ги регистрираш поените и пак од почеток.

JA BRKAME 3-TATA POZICIJA JA NAPRAVIV 7 ILJADI I USTE MOI DRUGARI IM DADOVI SEA ZA BRONZA
lol mozebi e idiotska no koga se raboti za makedonija sekogas ke go storam ona sto mozam na najdobriot nacin!!!!!!!!!!!:D:D:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ја ке ставам Аутоклик и си седам сега на форум после кога ке се уклучам само од сликата ке ги напишам буквите и се додава,иначе засега сме 4-то место,али незнам дали ова е натпревар за најнепаметна нација која наместо да научи нешто од Интернет како HTML,C++ се занимава со кликање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom