имам чувство дека ќе биде обично кино на крајЈас од муабетите што ги слушам, тешко да се отвори до крај на годинава.
ДаДечки како е у синеплекс,бараат сертификат на влез?
исто е како кога си бил последен пат.Бил ли некој во кино Милениум? Да сподели искуство. Искрено не сум бил откако го отворија Синеплекс…
Колку е цената за билет? И дали има пуканки, начоси?
Поужасни пуканки од Милениум нема да најдеш никаде во цел свет, во тоа биди сигурен! Начос - сањај!Бил ли некој во кино Милениум? Да сподели искуство. Искрено не сум бил откако го отворија Синеплекс…
Карта мислам е 200 денари, а колку е поправено од поплавувањето што беше пред некое време не знам.Бил ли некој во кино Милениум? Да сподели искуство. Искрено не сум бил откако го отворија Синеплекс…
Последен пат таму го гледав Прометеј, и тогаш реков дека не влегувам освен ако не сменат опрема. Сликата што е потпросечна е една работа, ама звукот не се трпеше - кричење и изобличување на volume 100%, ужас.исто е како кога си бил последен пат.
И ја не сум бил од поодамна. Али што ќе сменат. Салата е таа. За обични филмови 2д не е толку лоша. 3д е тиња. Еднаш се заебав со тоа. Наочарите им се 20 години стари. Настрана шо не се глеа ништо преку нив.Се лошо како и на времето? Последен пат таму го гледав Прометеј, и тогаш реков дека не влегувам освен ако не сменат опрема. Сликата што е потпросечна е една работа, ама звукот не се трпеше - кричење и изобличување на volume 100%, ужас.
Хаха, од оние плаво/зелените??Наочарите им се 20 години стари. Настрана шо не се глеа ништо преку нив.