Коњаникот Сабја и Ѕвездените шерифи
Сакав Доктор Глобил да го ставам, поандерграунд ми беше, ама не можев да ја најдам темата.[DOUBLEPOST=1441183343][/DOUBLEPOST]EDIT: Го најдов! Сепак, останувам на Коњаникот Сабја, on second thought.
Can you feel the love tonight беше пoбедник еднaш.[DOUBLEPOST=1441325174][/DOUBLEPOST]@Луси_Лу Frozen - let it go - 12 @Morgan Freeman Dragon Ball - Opening Theme - 10 @Shakti The little mermaid - Анда да си - 8 @Doc Holliday Мечето ушко - 7 @Casandra Покемон - 6 @Sungerot Bob Pat & Mat - A je to - 5 @Löwe Tom And Jerry Theme Tune - 4 @Грут Баљум баљум - 3 @StOrMK Mr.Bean: Opening Extended - Howard Goodall - 2 @shumecha.tableta When You Wish Upon A Star -from Pinocchio - 1
Вака сега, бидејќи имаше една ваква, за песни од цртани филмови, јас оваа тема ја сфатив троа поконкретно, за opening sequences од цртани филмови, па затоа гласав само за нив.
12. Casandra Покемон
10. Strider Scooby Doo
8. DaniBMW Pink Panther - Henry Mancini
7. Löwe Tom And Jerry Theme Tune
6. Morgan Freeman Dragon Ball - Opening Theme
5. Грут Баљум баљум
4. StOrMK Mr.Bean: Opening Extended - Howard Goodall
3. Doc Holliday Мечето ушко
2. shumecha.tableta When You Wish Upon A Star -from Pinocchio
1. The Minions ШТРУМФОВИ
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.