Кај нас во Струмица не се вели психички болен туку дека е удрен со мокар чорап по главата или дека е инкубаторско пиле...Многу легенди имаме,не е само Васа,еве го и Коста Бургов а како што Македонија нема еден саглам кандидат за председател на државата некако окото ми гледа накај Коста,proudly present the new president of Republic Of Macedonia...Добро човеков болен е психички или колку само за да се збори за него го прави сево ова?
Со потпис од коста ?Ајде Струмичани, на наредната собиранка да делите гратис календари![]()
Тие ќе бидат за победниците во категориите за нај Кајганџии за 2008Со потпис од коста ?
Абе и ја лани си праев ваков календар за да се рекламирам :Р
Ти ке дојдеш во Струмица- и со автограм он ке ти го даде:pos2::pos2:Како не излезе во продажба?![]()
Ае не претерви. Далеку ми е струмица:pos2:иначе би се залагала за календаров од КостаТи ке дојдеш во Струмица- и со автограм он ке ти го даде:pos2::pos2:![]()
Ке го пуштиме Коста на турнеја кај тебе,ке имаш голема чест тој да те посети :pos2::pos2:Ае не претерви. Далеку ми е струмица:pos2:иначе би се залагала за календаров од Коста![]()