Кај нас во Струмица не се вели психички болен туку дека е удрен со мокар чорап по главата или дека е инкубаторско пиле...Многу легенди имаме,не е само Васа,еве го и Коста Бургов а како што Македонија нема еден саглам кандидат за председател на државата некако окото ми гледа накај Коста,proudly present the new president of Republic Of Macedonia...Добро човеков болен е психички или колку само за да се збори за него го прави сево ова?
Со потпис од коста ?Ајде Струмичани, на наредната собиранка да делите гратис календари
Тие ќе бидат за победниците во категориите за нај Кајганџии за 2008Со потпис од коста ?
Абе и ја лани си праев ваков календар за да се рекламирам :Р
Ти ке дојдеш во Струмица- и со автограм он ке ти го даде:pos2::pos2:Како не излезе во продажба?
Ае не претерви. Далеку ми е струмица:pos2:иначе би се залагала за календаров од КостаТи ке дојдеш во Струмица- и со автограм он ке ти го даде:pos2::pos2:
Ке го пуштиме Коста на турнеја кај тебе,ке имаш голема чест тој да те посети :pos2::pos2:Ае не претерви. Далеку ми е струмица:pos2:иначе би се залагала за календаров од Коста