Како ви ѕвони мобилниот телефон?

S

Sinisa123

Гостин
Na mene ringtone mi e ovaa a za alarmot kog mi dzvoni site stanuvaat nema koj nema da stane vo 7 casot :):pos:daj staete nekoi vakvi pesni da vidam dali ke mi se svigaat
--- надополнето: 5 март 2013 во 05:57 ---
Не да мава у
глава...катастрофа...али весела е:)[/quot
Кога се родив јас плачев, а други се радуваа. Затоа ме научија животот да го живеам како секој ден да е последен, да знам да сакам и почитувам, за кога ќе умрам другите да плачат а јас да се радувам!!!:pipi:Samo me interesira od kaj ti e i ovoj status.Me potseti na mojata vujna koga mi go velese istoto se dodeka ne pocine i izvini ama ti go ukradov statusot na fb morav da go stavam
--- надополнето: 5 март 2013 во 06:00 ---
Не да мава у
глава...катастрофа...али весела е:)[/quot
Кога се родив јас плачев, а други се радуваа. Затоа ме научија животот да го живеам како секој ден да е последен, да знам да сакам и почитувам, за кога ќе умрам другите да плачат а јас да се радувам!!!:pipi:Samo me interesira od kaj ti e i ovoj status.Me potseti na mojata vujna koga mi go velese istoto se dodeka ne pocine i izvini ama ti go ukradov statusot na fb morav da go stavam
--- надополнето: 5 март 2013 во 06:20 ---
Не да мава у глава...катастрофа...али весела е:)
Кога се родив јас плачев, а други се радуваа. Затоа ме научија животот да го живеам како секој ден да е последен, да знам да сакам и почитувам, за кога ќе умрам другите да плачат а јас да се радувам!!!Samo me interesira od kaj ti e i ovoj status.Me potseti na mojata vujna koga mi go velese istoto se dodeka ne pocine i izvini ama ti go ukradov statusot na fb morav da go stavam

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
еве вака ! ахахахаха:D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom