За ѕвонење David Guetta - Little Bad Girl За пораките... од телефонот таа што беше.
А алармот не го користам... и не ни знам која мелодија е наместена.
Star Wars theme! Секогаш и секаде,на сите телефони што сум ги поседувал,една од првите работи кои ги правам,после стандардните време/дата внесување е внесување на оваа трака.
Имам два телефона и двата ми се Нокиа и на двата ми Звони Nokia tune, за пораките исто така фабрички како што се наместени и исто и за алармот фабрички, уште нешто и фабричка тема и фабричка позадина не обожавам многу вакви работи да менувам. Ретко на 5800 ако сменам тема или позадина
И двата телефона на вибрации ми се. Едниот пошо ме дупи нешо телефонот па нејќе да пее, а другиот пошо срамота е да лупнам некоа мелодија да свири пошо е доста стар .
ringtone: Idiot is Calling
alarm: Kukuriguuuu(Вибрации)Kukuriguuuuuuuu(Вибрации)Kukuriguuuu и толку потоа се рабудам
Mi zvoni za povik so onaa pesna od Djubrivo - Vasa cerka je kurva!(hrvatski punk metal band) posto odma pocinja so refrenot, a za poruku od Brkovi (hrvatski punk folk band) so nivnata legendarna pesna Nisam ja za tebe!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.