Каде после 00 ?

• Креатор на темата Креатор на темата Tuskon
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јануари 2020
Мислења
35
Поени од реакции
5
Кои дискотеки работат утре (вторник 31.05) после полноќ во Скопје знам за Маракана и Мусандра други?

Немаш потреба од дискотека, ја праам домашна журка, али само за одбрани ликови. Не можеш да влезеш без препорака, приватна забава е сепак. Ама јас ќе те поканам еве лично. Пиши ми ПП, да видиме кои си, што си.. па ќе видиме понатака дали ќе те поканиме да дојдеш.
Правиш журка само за одбрани ликови, не се влегува без препораки, човек да си помисли Г7 самитот ќе се одржи кај тебе.. ама ајде, рандом непознат лик што никогаш не си го сретнал у живот може да намине на журчето, покана у ПП, таму шифрата ќе му ја кажеш за домофонот хехехе

Работат ли летните дискотеки во парк? Нешто ко да слушнав дека се затворени.

Ne rabotea, im gi poskapea licencite. Vikendov treba da otvorat dve ko so znam, musandra i pure.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom