Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
борис трајковски? фала иначе.. а да не знаеш колку се патиките од типот на овој модел?

Мислам дека истиот модел, само сиви пред 2 години ги земав за помалку од 2 илјади. Нема на што, само најдобронамерен совет, немој :D

Мислам дека истиот модел, само сиви пред 2 години ги земав за помалку од 2 илјади. Нема на што, само најдобронамерен совет, немој :D

па затоа дека мислам дека се ефтини не е ни проблем ако не се баш квалитетни :D фала многу​

па затоа дека мислам дека се ефтини не е ни проблем ако не се баш квалитетни :D фала многу​
Секој пат нема врска цената... ти можеш патики да купиш од Зара, од Адидас.. па да не ти чинат, а можеш да купиш и од Шутка и од Кинеската па супер да ти бидат :)

Секој пат нема врска цената... ти можеш патики да купиш од Зара, од Адидас.. па да не ти чинат, а можеш да купиш и од Шутка и од Кинеската па супер да ти бидат :)

Точно. Доказ за издржливост и ниска цена. :D
lajnarki-jpg.55717

Чик Куманово. Освен ако не мислиш на БК.

да не одиме многу офтопик......незнаев дека ги преви и Чик Куманово....истиве влечки...истиот модел се произведуваат и во Иран....последен пат кога купив такви влечки беа направени во Иран.... можеби не се модерни и привлечни за око....но се добри за носење и МНОГУ ИЗДРЖЛИВИ

Точно. Доказ за издржливост и ниска цена. :D
lajnarki-jpg.55717
Точно така, овие влечки му се познати на цел Македонски народ, и на богати и на сиромашни.... , можда влечкиве не се марка, ама ги купуваш 100 денари и си ги носиш 3 години, ако се скинат можеш и да ги сошиеш......... тоа е тој квалитет ;)

Какви три години бе... влечкиве баба ми и дедо ми на село ги носеа од мое најрано сеќавање за нив. Уште се здрави :D

Какви три години бе... влечкиве баба ми и дедо ми на село ги носеа од мое најрано сеќавање за нив. Уште се здрави :D
Три години се скроз нови, иначе да ова е најквалитетниот производ од типот обувки :)
П.С. Имам чуено дека се викаат Шлапатарки :laugh:

Три години се скроз нови, иначе да ова е најквалитетниот производ од типот обувки :)
П.С. Имам чуено дека се викаат Шлапатарки :LOL:
веќе кажав еден назив, “лајнарки“, али и како гомнарки се познати кај мене у маало :D

Дечки да не знае некој Јенга играва каде ја има.
Негде по Скопјево, Велес ја нема дефинитивно :) ... А и шо пари е?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom