Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Има негде во Скопје школа за билјард (пул или снукер сеедно)?! :)

дали некој знае каде би можел да најдам генералска капа ?

eве на што мислам,

http://www.pgwing.i12.com/prods/p11-11.JPG

:)

пред гтц, пред да се качиш на скалите има еден со клупичка и шитка вакви работи... застани пред теранова,погледни накај скалите и ке го видиш,:vozbud:

Книгата "Предусловието на утешение грешних" од Теодосиј Синаитски? Кај ја има или некој дан ја има веќе? Го частам пиво/кафе/сок/било шо на тој шо ќе ја најт!

Книгата "Предусловието на утешение грешних" од Теодосиј Синаитски? Кај ја има или некој дан ја има веќе? Го частам пиво/кафе/сок/било шо на тој шо ќе ја најт!

а да си отидеш ти во библиотека и да ја земеш од таму?

Каде во Скопје има табакери? Мора да се купи нешто такво пошто почнаа да ги ставаат оние језивите слики од заболени органи на кутииве од цигари.

а да си отидеш ти во библиотека и да ја земеш од таму?

вау еј, како не ми текна? место да ја побарам во библиотека јас на форум ќе ја барам?
ја нема во библиотеки, затоа тука ја барам

Audi-q7.jpg
Вакви исти количиња ауди ?

Дали бараш обично количе или со даљинско што се тие?

Ако бараш обично TINEX, Discount Tinex, исто и во Алби кај ЈБТ имаш вакви волкава големина.

Во Скопје, каде може да најдам некој кој принта слики/текст на лицето на CD/DVD-ња?

Каде има маици или блузони со Misfits? (некој ќе каже influence, знам дека можно е да има таму ама ми треба некој што бил и има видено дали има 100%... да не цепам толкав пат неќам за крај да нема ништо)

каде во скопје можам да најдам рокерски марами?

А бе да не ја знае некој страната на словенски автопазар. Никако не можам да ја најдам:toe:

А бе да не ја знае некој страната на словенски автопазар. Никако не можам да ја најдам:toe:
http://www.autobazaret.sk/
?
Во Скопје, каде може да најдам некој кој принта слики/текст на лицето на CD/DVD-ња?
имаш таква хартија во секоја книжара, дома моеш да принташ...
ако немоеш дома - фотокопирница :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom