Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете ли каде можам да најдам гел за правење гелни нокти?

dali otkupuvaat sati negde po gtc po skopjevo po carsija i btw e ovoj sakam da go prodadam original adidas dali e maski dali e zenski samo baterija so nema i toa edno za navivanje mu fali a rabotese se samo sto baterijata crkna pizap.com13726432608041.jpg

dali nekoj poracuval preku ebay.com i dali mu stignala narackata i neka objasni kako ako stigaat narackite

Мене ми стигнала, а нарачката стига за одредено време 15-25 дена во пошта, спакувана и облепена во тејп со царинска маркица, едноставно идеш и си ја подигаш со лична карта

Мене ми стигнала, а нарачката стига за одредено време 15-25 дена во пошта, спакувана и облепена во тејп со царинска маркица, едноставно идеш и си ја подигаш со лична карта
a kako plakas
?????

ДЕЧКИ , КАДЕ МОЖАМ ДА СЕ ОБРАТАМ И ДАЛИ ИМА ШАНСИ ДА СЕ ДОЗНАЕ КОЈ ГО НАПРАВИЛ ЛАЖНИОТ ПРОФИЛ НА ФБ ОД КОЈ ДОБИВАМ НАВРЕДИ ПРЕКУ ПОРАКИ И КОМЕНТАРИ . ПРОФИЛОТ Е СЕГА ДЕАКТИВИРАН . ?/

ДЕЧКИ , КАДЕ МОЖАМ ДА СЕ ОБРАТАМ И ДАЛИ ИМА ШАНСИ ДА СЕ ДОЗНАЕ КОЈ ГО НАПРАВИЛ ЛАЖНИОТ ПРОФИЛ НА ФБ ОД КОЈ ДОБИВАМ НАВРЕДИ ПРЕКУ ПОРАКИ И КОМЕНТАРИ . ПРОФИЛОТ Е СЕГА ДЕАКТИВИРАН . ?/
Можеш да пријавиш лажен профил во Агенција за електронски комуникации и најмногу што можат да направат е да го деактивираат профилот и тоа во рок од недела дена отприлика.
Не верувам дека можат да дознаат кој го направил профилот,а и да е можно,мислиш дека некој треба да вложува ресурси затоа што те имаат навредено преку ФБ?

Можеш да пријавиш лажен профил во Агенција за електронски комуникации и најмногу што можат да направат е да го деактивираат профилот и тоа во рок од недела дена отприлика.
Не верувам дека можат да дознаат кој го направил профилот,а и да е можно,мислиш дека некој треба да вложува ресурси затоа што те имаат навредено преку ФБ?

Ви благодарам за одговорот . ;)

Каде може низ скопјево да најдам ранец за планинарење?.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 18:24 ---

Pro-Sport, ГТЦ - Соравија

photo.JPG

Знаете каде можам да најдам Michael Kors rose gold часовник?

Помини во гтц,спроти вегера бурекџилницата имаш многу добри и за доста убави цени

Помини во гтц,спроти вегера бурекџилницата имаш многу добри и за доста убави цени

Бев и таму немаат ништо а и незнаеле кога ќе донесат,а ваму во аутдор на почеток од сеп. тек ќе донеле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom