Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Па да, таму и ќе барам, само цената ме интересираше, со колку пари да тргнам од дома.
Тоа не би знаел да ти кажам, понеси си 2000 па ќе видиш :)

Знае некој каде има најблиску авто перална окулу Машински факултет во Ск?

Знае некој каде има најблиску авто перална окулу Машински факултет во Ск?
бар порано знам имаше во Ми-Да, а ако нема сеуште таму вози по Илинденска накај Карпош и сигурно ке најдеш :)

Може ли некој да пушти линкови за одмор летово албанија, грција , бугарија или пак кај нас пример смештај за двајца да е до кај 200ев .
Благодарам

Каде има асални наочари за пливање/нуркање (не маски) по Скопјево? Уште подобро ќе биде ако имаат веб сајт. Сакам да видам што да си порачам од ebay :D

Каде има асални наочари за пливање/нуркање (не маски) по Скопјево? Уште подобро ќе биде ако имаат веб сајт. Сакам да видам што да си порачам од ebay :D

Мислам дека во ТЦ Беверли Хилс во подрумот, имаше едно продавниче за пливачка опрема :)
Ако не ти е проблем, можеш да појдеш да провериш :)

Мислам дека во ТЦ Беверли Хилс во подрумот, имаше едно продавниче за пливачка опрема :)
Ако не ти е проблем, можеш да појдеш да провериш :)

Баш тоа ми е на памет, ама немаат сајт, сакам во моментов да проверам, без да умрам 14 пати по пат до таму :)

Баш тоа ми е на памет, ама немаат сајт, сакам во моментов да проверам, без да умрам 14 пати по пат до таму :)
нема да умреш 14 пати, само еднаш :cool:
убаво ти кажа дани, а јас од искуство ти кажувам дека, ...... ДА, малку се поскапи, али квалитетно и ефтино нема. има многу модели, така да не верувам дека нема да си најдеш нешто што нема да ти се допадне
П.С. откако ќе купиш, пофали се ;)

нема да умреш 14 пати, само еднаш :cool:
убаво ти кажа дани, а јас од искуство ти кажувам дека, ...... ДА, малку се поскапи, али квалитетно и ефтино нема. има многу модели, така да не верувам дека нема да си најдеш нешто што нема да ти се допадне
П.С. откако ќе купиш, пофали се ;)

Целта ми е, да видам што има кај нас, што е добро и која цена, и после истото да си го купам од ebay за дупло поевтино, по можност без да излезам од дома и да умрам еднаш (после 14 онесвестувања и освестувања :) )

Каде на кајгана (кај кого да се обратам), да најдам луѓе расположени за муабет стварно ми е досадно..

Можете ли да ми кажете дали работи Картингот, што е во склоп на Борис Трајковски, и ако да од колку до колку ?

Благодарам однапред :)

Од каде да најдам вакво и кач пари е?
mini-bike.jpeg

Каде во Скопје (по можност во центар) да најдам евтино безбол капче? Не мора да е некоја позната марка... Ми треба колку за заштита од сонцево.

Каде можам да најдам флуоресцентни бои за лице и тело? Ми требаат за на фестивал, сакаме да се ишараме и да бидиме уникатно друштво :) Фала однапред

Каде можам да најдам флуоресцентни бои за лице и тело? Ми требаат за на фестивал, сакаме да се ишараме и да бидиме уникатно друштво :) Фала однапред
Побарај во Џамбо, можеби таму има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom