- Член од
- 5 ноември 2012
- Мислења
- 2.724
- Поени од реакции
- 6.105
Imas stovariste za gradezni materijali posle semaforite vo Pintija, od Leva strana.Каде да најдам бел декоративен камен во Скопје по пониски цени? Ми треба околу 50кг.
Bese 13 den/kg.
Imas stovariste za gradezni materijali posle semaforite vo Pintija, od Leva strana.Каде да најдам бел декоративен камен во Скопје по пониски цени? Ми треба околу 50кг.
ЏамбоКаде се продава вакво нешто? Hot glue gun
Знам дека има на алиекспрес ама ако не е голема разликата на цена би го купил од МК.
Прегледај го приврзокот 339099
Имаше и во Базаро пред некое време, провери ако имаш некое во близина.Каде се продава вакво нешто? Hot glue gun
Знам дека има на алиекспрес ама ако не е голема разликата на цена би го купил од МК.
Визус на улица МакедонијааПрепорака за оптика со која имате добро искуство во врска со купување наочари за сонце ?
Алекс Оптика во Ченто. Има пристапни цени и избор за секого.Препорака за оптика со која имате добро искуство во врска со купување наочари за сонце ?
Има и во Хубо, веројатно и во Меркур, итн.Каде се продава вакво нешто? Hot glue gun
DM мислам имаКаде можам да најдам оние Glade air refresher за по дома? Барав во Тинекс неможев да најдам. Или нешто слично да препорачате?
Кај саатчии, ваљда е стандардна големина? Мобеликс, Ледиком евентуално да ги прашаш.Каде во Македонија можам да најдам каишки за smart watch - huawei?
Само со единичен магацин ако ти одговараKade może da najdam Kalašnjikov AK47 so 2 šarżera municija ?