Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе ја бев отворил страната од која нормално си спуштам торенти во МКД.
И точно пред да се пробам со торентот или со магнетот си реков чекај да проверам дали овие се ригорозни по овие прашања.
Имаше и што да прочитам. Писма им праќале во рок од неколку дена, значи буквално секоја активност ти ја пратат. Еден ебано 'слободен' свет со посебен акцент на приватната сопственост.
Знам како функционираат во целост, ептен е строго.
Ако не си го стартувал да се спушта торентот, уживај. Тоа што си го отворил сајтот, ништо не е.
Активирај VPN и слободно спуштај торенти, исто како да си во Македонија. Без гајле.

Не го стартував куртул. Избришав и букмаркс што имав страни за торенти и се и сешто. Ќе си ги заборавам дури сум овде. Имаше мислења дека некои ни со VPN не успеале да се заштитат. Генерално се чини дека торентирањето не е популарно меѓу германците.
Хипотетички кажано нема ништо лошо во peers-to-peers мрежите. Ако другар од детсвото ми позајмил книга која тој ја купил, зарем тоа е нелегална активност? Така е и со овие мрежи, хипотетички некој го купил филмот во DVD па решава да ни го даде нас, кога ние ќе имаме нешто што тој нема тогаш ние ќе го споделиме тоа. Ама милионски суми лежат во бизнисот па затоа.

Кај да најдам квалитетни маици без ракави (tank top) по можност со материјал како кошаркарските дресови, оние за атлетика и сл
* на сајтовиве како спортм, спортвижн ептен слабо избор скоро и да нема

Кај да најдам квалитетни маици без ракави (tank top) по можност со материјал како кошаркарските дресови, оние за атлетика и сл
Види на Honey badger, https://www.honeybadger.mk/newproducts немам проверено ама сигурно имаат. За СВ и Спорт М не ми збори, барав драј фит маица некни најпроста за поклон, ќе ми веруваш дека немаа? Мизерија

Последно уредено:

Каде да најдам водоотпорен safety switch?
По локални железари нема.

AC-250V-6A-IP54-Waterproof-Electromagnetic-Pushbutton-Machine-Saw-Cutter-Drill-On-Off-Safety-Switch.jpg_Q90.jpg_.webp

Додатоци за Gopro ? Стандардните анхоч,сетек и слично немаат некој избор.

Кај да најдам пливачка капа во Охридов за голем бучук ко мојов? :)

Инаку едвај има по спортскиве во чаршија, и тоа што има е премало...ко за деца.

Последно уредено:
Кај може да најдам еластична гуртна за тапацирање намештај
be6f80173ff548a633cac413ac185845.jpg

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Каде може да најдам фотографија (дали може некој ја има во албумите од прабабите и прадедовците)на старата целосен објект црква, сега потопена Св.Никола во Маврово? :smirce:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom