Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ако се има волја (скоро) се можи. Ама досега не е покажана за такво нешто. Напротив. И во поблиска иднина (наредниве 2-3 години) мислам дека нема да се почни конкретно со такваква идеја.
За понатаму, да сме здрави и живи.
Шо знам. Во однос на платите и нема, пошто Бекам е платен дупло појќе од вкупната сума на платите на неговите соиграчи. За отштета не знам.
Opaaa gledam nekoi pocnaa da se zalat, Mourinho ne im cinellele katastrofalen inter, poslabi zdravje. aj ke ve bide i vas
иронично нели .... најдобрата партија ја пруживме против јуве кога наводно најдобриот играч во италија прв пат влезе во 16 метри во 80 минута. да тој катастрофален интер ви одржа лекицја по модерен фудбал ајт поздрав не ми реплицирај зошто ќе ти одговорам со мунтари на секој пост. такво жалење само во фан клуб јуБе може да има кога после секое коло го бива па не го бива дедото без титула
Првенството станува се поинтересно.:helou:
Уште е Интер во предност..3 бода се пред Јуве,а Јуве треба да остане фокусиран на мечевите што претстојат..Денеска киксна Интер, Јуве доколку победеше ќе беше 1 бод разлика, и ќе станеше уште поинтересно..Од ова коло најмногу профитира Милан кој ја скрати предноста на Јуве за 2 бода, а од Интер за 3 бода.. Но за тоа, отом потом!!Првенството станува се поинтересно.:helou:
Абе да не има некој информации што се случува со судијана Џанлука Папареста?
Верувам го памтите за кој зборувам ама едноставно го нема нигде на утакмициве низ Италија