Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грам совест нема! Психо!![]()
ПАЛЧО ВЕЛИ ДЕКА УБИСТВОТО НА ВАЊА ЌЕ ОСТАНЕ НЕОДГАТНАТО ПОРАДИ ЛОША ИСТРАГА Палевски негира секаква вмешаност, ги обвини Манев и Кешишев дека се луѓе на полицијата - plusinfo.mk
Првообвинетиот Палевски негира дека некогаш бил на местата каде се убиени и закопани Вања и Панче, негира дека купил алат, дека пратил нeкого да копа дупка, дека купувал мотороли и спреј WD-40 и дека му се заканувал на Манев.plusinfo.mk
Кој психопат е овој Палчо еј .
Овие неспособните две години неможат да го осудат и пикнат кафез каде и што му е и местото .
Луѓе овој не дај боже некако да успее да се извлече за 24 сати пак ке направи убиство.
Само тој знае колку луѓе има убиено . Таблата во МВР е полна со слики од исчезнати лица.
Зашо не е дозволено кога имаме бес да нѐ остаат насамо малце со вакви?
Абе само 10мин
Кој психопат е овој Палчо еј .
Овие неспособните две години неможат да го осудат и пикнат кафез каде и што му е и местото .
Луѓе овој не дај боже некако да успее да се извлече за 24 сати пак ке направи убиство.
Само тој знае колку луѓе има убиено . Таблата во МВР е полна со слики од исчезнати лица.
Ne te razbiram so ti e problemot so mene?Уу, ти, како што се “претставуваш” женска од 23 години шо ќе му напрајш на Палчо, и тоа на само?
Како ќе ги поминеш тие 10 минути со Палчо, те молам објасни ми.Ne te razbiram so ti e problemot so mene?
Mislam se razbravme vo privatna poraka?
Палчо може е психопат но не и глуперда за 24 часа да направи пак убиство ако успеа да се извлече од ова.
Палчо е исклучително интелигентен а тоа се виде со оглед на тоа како ги има испланирано убиствата и уништувањето на доказите.
Уствари Палчо ако дејствувал сам нема никогаш да се дознаеше ништо.
Да бил паметен нема да ги вмеша и тие Троица токмаци што му помогнале , или ке ги сместел и нив во истата дупка.
еве јас сум спремен да се жртвувам за Палчо и да останам со мачкава барем 10 мин насамо.Како ќе ги поминеш тие 10 минути со Палчо, те молам објасни ми.
Sto se sekiras ti. Mi treba izduven ventil. Si znam jas kako.Како ќе ги поминеш тие 10 минути со Палчо, те молам објасни ми.
Како ќе ги поминеш тие 10 минути со Палчо, те молам објасни ми.