Исчезнати лица

Член од
28 јуни 2018
Мислења
839
Поени од реакции
1.021
Тони Монтана, Ал Пачино, Скарфејс.

Тоа што таткото бил зависник 2 години кога бил млад, пред 30 години, кога не бил родител, таа го поистоветува со нарко-бос. Нигде врска.
Bil zavisnik, pa cist, pa posle 10 god od toa ima deca... Se ova pred 30god... Nekoi ednostavno ili tropaat bez vrska ili se mnogu lowIQ...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.808
Поени од реакции
20.524
не убил ама заради негов кривица дал документи кои биле компромитирацки и заради неего завршиле многу босови по затвори и му ја затворил куќата .
И што ќе постигнат со тоа што сега ја убиваат внуката, зошто не ја убија дури беше жива, можеле Зорица да ја убијат.

KajzerS

Учителот од Кукуш
Член од
18 февруари 2015
Мислења
107
Поени од реакции
174
не убил ама заради негов кривица дал документи кои биле компромитирацки и заради неего завршиле многу босови по затвори и му ја затворил куќата .
Ондак не е крвна одмазда.
Кои босови кои ,кои документи?? И тие чекале овој да умре и после многу години решаваат да ги најдат Кешишев,Палчо и компанија да ја убијат внуката со украдена кола на дедо од Велес?

Многу луѓе сакаат да дадат холивуд момент на целава ситуација ,сепак сигурен сум дека се ова е само масло на еден злобен ,забеган длабока држава човек ,кој си нашол пајташи екстремно ниско интелегентни на кои им е достигнување да седат со Палчо,мутен лик од бранковото време.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.599
Поени од реакции
1.044
Луѓе знајте шо значи главен на граница ,тука имате најглавнио шверц роба оружје цигари дрога мигранти.мислам дека и палчо и бранко се имат скарано за некој шверц со цигари

Член од
5 март 2018
Мислења
17.808
Поени од реакции
20.524
Луѓе знајте шо значи главен на граница ,тука имате најглавнио шверц роба оружје цигари дрога мигранти.мислам дека и палчо и бранко се имат скарано за некој шверц со цигари
Човече мртов е ликот, ќе имаше логика малку ако беше жив.
Прајш муабет за нешто што се случило пред 20 години, прашање дали се живи и тие кои му го вриеле на Ванчо тоа време.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.599
Поени од реакции
1.044
И што ќе постигнат со тоа што сега ја убиваат внуката, зошто не ја убија дури беше жива, можеле Зорица да ја убијат.
Па можи и Зорица била метата нели овие бибок рокстеди викаја постара требало

Член од
5 март 2018
Мислења
17.808
Поени од реакции
20.524
Па можи и Зорица била метата нели овие бибок рокстеди викаја постара требало
Кој сака нека е метата на Ванчо коските му скапват во гроб, ќе имаше смисла сето ако беше жив, вака ништо.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.046
Поени од реакции
1.373
И ја така мислам. Само ја кога мислам, мислам со запирки и точки меѓу мислите. Да земам воздух барем.
и би дополнил да не го користи надимакот Палчо напразно туку да го нарекува царот.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.599
Поени од реакции
1.044
а дали знајте na vodno vilata markovic kaj se nago so bese zapleneta zaradi so padnaja daravelski i markosvki od ,vanco

1744148139390.png

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.639
Поени од реакции
27.582
Едно можам да сум скоро 100% сигурен е дека не е платено убиство. Кој би ризикувал толку за да го убие детето и за колку пари ? Така да платено убиство е невозможна опција тука. Уште повеќе што не требало да ги вмешува дебилите за тоа.

Дури и мислам дека приказната за откуп е малце глупа, пошто овие копале дупки за лешеви. Таа во Велес требало да биде масовна гробница и сега само се вадат дебилите, ќе ги пуштале со тег, кур се тресе у ладна вода. И како иде времето така и повеќе сум сигурен дека има поголем плот приказнава.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.559
Поени од реакции
4.614
Едно можам да сум скоро 100% сигурен е дека не е платено убиство. Кој би ризикувал толку за да го убие детето и за колку пари ? Така да платено убиство е невозможна опција тука. Уште повеќе што не требало да ги вмешува дебилите за тоа.

Дури и мислам дека приказната за откуп е малце глупа, пошто овие копале дупки за лешеви. Таа во Велес требало да биде масовна гробница и сега само се вадат дебилите, ќе ги пуштале со тег, кур се тресе у ладна вода. И како иде времето така и повеќе сум сигурен дека има поголем плот приказнава.
Што би можел да биде тој поголем плот?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.639
Поени од реакции
27.582
Што би можел да биде тој поголем плот?
Па види го наративот на Палевски на подкастите и може ќе ти дојде некаква идеја. Јас првпат го гледав после убиствата и можам да кажам дека многу (умо)болна клиентела држел. Има негови слепи следбеници и на форумов, не ги знам кој се можам само да претпоставам.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.814
Поени од реакции
23.147
Затоа што не смеат да тепаат луѓе во ниедна ситуација, освен во самоодбрана, и по ниту било кој друг основ. Тепањето е противзаконско. Тоа е од минатиот режим, од времето на едноумието и ве молам престанете да го релативизирате и да го земате како нормално. За мене, сведочењето на таткото беше шокантно, се надевам дека против овие лица што ги пречекориле овластувањата ќе биде поведена постапка. Институциите не смеат да посегнуваат по физичкиот интегритет на граѓаните, без оглед на тежината на нивни евентуални обвиненија, постапки, и тн. Во нашиот правен поредок, не постои санкција со тепање, ниту било какво друго физичко злоставување на луѓето. Тепањето е нечовечно и нелегално!
Не дека не си во право, ама мислењево ептен мириса на (види спојлер): :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom