Интернет романси

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...Naletav na postov na eden forum... Znaete, odamna razmisluvam na taa tema... Pocnavme negde muabet po forumive, ama onaka, bledo muabetevme... Bez posebni prodlabocuvanja vo problemot. Procitajte go postov podole, ke vi stane jasno za sto zboruvam

...sto mislite vie...deshavanka e ili ne e ?, i vashite ceneti mislenja okolu ova molam...:)

ps.sory for the language...its on Croatian...:)

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Вака. доколку со некоја личности си веќе подолго заедно, а поради икс причини сте далеку еден од друг, логично е да се продожи романсата по нет. Но, не да се почнуваат романси по нет.:smir:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Romansa si e romansa , ma kade i da se pocne dal na net dal u zivo dal na mars. Ne veruvam deka nekoj bi odbil romansa so perfekten partner samo poradi toa sto go nasol na internet a ne vo Coloseum .

Член од
21 август 2007
Мислења
28
Поени од реакции
2
Јас сум за романса а каде е започната не е воопшто битно:back:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
ако сакаш,сегде можеш да најдеш романса..на нет,во кафуле,во дискотека..знам луѓе кои започнале романса на нет и ја завршиле со брак,иако живееа во различни земји(тој од македонија,таа македонка од америка) и нормално тој се пресели таму..немам ништо против романса на нет:pipi:

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
ако сакаш,сегде можеш да најдеш романса..на нет,во кафуле,во дискотека..знам луѓе кои започнале романса на нет и ја завршиле со брак,иако живееа во различни земји(тој од македонија,таа македонка од америка) и нормално тој се пресели таму..немам ништо против романса на нет:pipi:
Да има и такви случаи...но тоа што јас го кажав се однесува на романси кои започнуваат и се одвиваат на нет. Од кај знаеш кој е од другата страна на мониторот?

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
jas mislam deka postoi znam licnosti sto se zapoznavale preko net i se dosle do brakovi.a sto ima vrska kade ke e romansata dali na net ili kafule li ke bide sekade treba da zboris.plus preko net si po sloboden u govorot okolko u zivo

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Да има и такви случаи...но тоа што јас го кажав се однесува на романси кои започнуваат и се одвиваат на нет. Од кај знаеш кој е од другата страна на мониторот?
...abe ostaj toa ama ushte ako se pogodi nekoja "domakica", da ne stanue od pred "ekran", ima da se umira za jadenje ke se ispotepaat koj da otide po cigari ili po mleko ili leb a za drugo i da ne zboram...taka da opasna rabota e romansa po net...nepraktichna rabota e toa...:pos2:

Член од
12 септември 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
ne veruvam vo romansa preku internet.aj neka pise nekoja neso interesno.ama brzo.pa moze ke poveruvam.i slika od nejze neka isprati.kis4e.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
I toa kako veruvam... :vozbud: I kolku vo posledno vreme gi ima... Na kolku od niv jas sum licen svedok eheee... Sudbina be toa... Koga nemozes nekoj okolu tebe da najdes na NET ce najdes :pipi:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
романса? што беше тоа :) го нема тоа кај нас,кај нас има антироманса:toe:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Хм..Зашто да не?Ама сепак мислам дека доколку таа или тој е далеку, романсата нема да продолжи...Љубов преку жици?Хм..АЈ донт тинкс соу..Друго е да се запознајш преку нет, ама да си од ист град или блиска околина..и сосем друго е кога едниот е на едниот крај на светот, а другиот на другиот крај на светот..Таква романса не би успеала..Според мене..А на тој шо му успеала..Свака ви част!:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Најнормална работа е тоа во денешно време. Во Македониа се уште се гледа со доза на скептицизам за такво нешто, но во поразвиените држави интернет страните за запознавање прават многу пари па сега видете дали е чудно или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom