Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da dadnem 10 eura za odrzavanje jednog foruma ne pokriva jednogodisnju pretplatu cak ni onih najlosijih servera.
Drugo cak i da doniram nekome ko zrtvuje svoje vrijeme za pisanje koda za vlastitu aplikaciju nemislim da je pogresno sve dok za to moze popiti 2-3 "zuje".
Sto se mene tice Saledobri,EMD,losmij i svi drugi nabrojani i nenabrojani koji svojim radom unapreduju iptv hobi zasluzuju koje hladno pivce i nas respekt.
LP
Znakovito je da skoro svi nabrojani u tvom postu nikad nisu trazili naknadu za "dvije tri zuje" a zaduzili su ovaj iptv svijet onako na rafalno, plate si to sami.
O tome ja pricam, da me se ne bi slucajno pogresno razumjelo.

Da dadnem 10 eura za odrzavanje jednog foruma ne pokriva jednogodisnju pretplatu cak ni onih najlosijih servera.
Drugo cak i da doniram nekome ko zrtvuje svoje vrijeme za pisanje koda za vlastitu aplikaciju nemislim da je pogresno sve dok za to moze popiti 2-3 "zuje".
Sto se mene tice Saledobri,EMD,losmij i svi drugi nabrojani i nenabrojani koji svojim radom unapreduju iptv hobi zasluzuju koje hladno pivce i nas respekt.
LP
Aj ovaj lijevi i desni to rade badava i ok su obojica sa jednim sam bio i u kontaktu ima vec to davno,ovaj srednji naplacuje tak da si njega tu malo
preko veze ubacio.
Ja bih ipak jednog spomenuo koji je vama svima najvise pripomogao i clanovima kajgane foruma i drugim forumima i pojedincima.
Sto mozemo slikat jos od 2016. godine pa do danas da je tako.
A to je magistar Kljuki zahvaljujuci njemu ste tu mnogi gledali i skenirali.
I onaj famozni art i da ne nabrajam sta sve ne.Tako moj naklon i respekt njemu.
Ima jos jedan iz mojeg kraja veliki prijatelj i znalac,skroman necu ga imenovat dopisujemo se cesto preko telegrama.
Al stvarno decko vrhunski znalac i takav prijatelj.Jos se nismo nasli na zuji nadam se da ocemo nekad.

Последно уредено:
Aj ovaj lijevi i desni to rade badava i ok su obojica sa jednim sam bio i u kontaktu ima vec to davno,ovaj srednji naplacuje tak da si njega tu malo
preko veze ubacio.
Ja bih ipak jednog spomenuo koji je vama svima najvise pripomogao i clanovima kajgane foruma i drugim forumima i pojedincima.
Sto mozemo slikat jos od 2016. godine pa do danas da je tako.
A to je magistar Kljuki zahvaljujuci njemu ste tu mnogi gledali i skenirali.
I onaj famozni art i da ne nabrajam sta sve ne.Tako moj naklon i respekt njemu.
Ima jos jedan iz mojeg kraja veliki prijatelj i znalac,skroman necu ga imenovat dopisujemo se cesto preko telegrama.
Al stvarno decko vrhunski znalac i takav prijatelj.Jos se nismo nasli na zuji nadam se da ocemo nekad.
Kad sam ja u pitanju ja bih rado da mogu popio pivce za zivce i sa Saletom,Kljukijem,Saskonom,Tamo Neko,Francuzom,EMD, Darkonom,White,Bokijem,Interom i mnogim drugim koji su ovdije na forumu i naravno nebih se ogranicio samo na "Zuju" nego po vlastitom izboru. I da naravno i sa tobom "Razaracu" pivo,rajija,konjak ili vino neka teku.
LP svim clanovima Kajgane
Sa malim zakasnjenjem Sretna Pravoslavna Nova Godina da Vas i vase najmilije prate zdravlje,sreca i radost ma gdje bili.

Ima li ko neki kontakt od vlasnika panela http://placa.work:5115/c/ imam drugara koji bi da se pretplati
tspd tako ga moras trazit i apk mu tspd naziv
Screenshot-20240115-202619-tspd-iptv.jpg

Последно уредено:
Pozdrav svima....ima kdo kakšen delujoč mac za http://roi-tv.net:9000
Hvala
Last Resolved: 2024-01-02
IP Address: 172.99.188.165

(172.99.188.165) [1000 ports]
Discovered open port 22/tcp on 172.99.188.165
Discovered open port 8087/tcp on 172.99.188.165
Discovered open port 9000/tcp on 172.99.188.165
Completed SYN Stealth Scan at 14:48, 3.47s elapsed (1000 total ports)

Последно уредено:
Поздрав, дали може една ЕХ ЈУ листа, фала од напред

Dobro vece, citam vec nekoliko dana u ovom forumu. Znaci super ste :)
Imam nekoliko pitanja ovezi liste koje se drze tu kodnas u exyu (CH/AT i DE znam dosta dobrih, i losih hehe).
Jel nekome od vas ova lista poznata? http://sm.optimalteve.com:8080 ili http://nasi.balkanci.net:8080 (obadva linkova su ista, samo drugi dns). Ako krsim neka pravila, slobodno brisite ovo :)

Ako ima neko neku domacu listu bio bih zahvalan, zavladala kriza jbg. Pozdrav svim clanovima foruma.
Kajgana je forum ostalo sve kopije :ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво::oeoeoe:

veliki pozz.. srecne preznice dali moze dobiti neko balkansku listu ali sta nije javno da mogu gledati hala puno od srcu zivi bili....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom